State

Spreekt het u aan om te wonen in de stad met uitzicht op het water en om de mogelijkheid te hebben de dagelijkse drukte even los te laten door een wandeling te maken langs de Amstel? Dan is wonen in STATE in het Amstelkwartier zeker iets voor u!

Riante buitenruimtes

43 exclusieve appartementen en penthouses in een spectaculaire 22 verdiepingen hoge woontoren, met uitzicht over de hele stad! De appartementen gelegen op de 10de tot 18de verdieping hebben een grootte van circa 64 tot 190 vierkante meter. De penthouses gelegen op de 19e tot en met 22e etage zijn verkrijgbaar van 240 tot 696 vierkante meter. De appartementen beschikken over riante buitenruimtes en de indelingen van de appartementen zijn ronduit eigentijds en verrassend! Onderin het gebouw bevindt zich een parkeergarage.

Locatie en bereikbaarheid

Dit project wordt gerealiseerd binnen de Amsterdamse ring,  gelegen op de rand van het centrum van Amsterdam en pal bij de beroemde Amsterdamse Amstel. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is optimaal. Door het nabijgelegen NS Station Amstel reist u gemakkelijk met de trein, tram, bus en metro. Het metrostation Spaklerweg – wat tegenover de projectlocatie gelegen is – heeft ook een uitstekende bereikbaarheid op het metronet. Binnen 10 minuten staat u op Amsterdam Centraal, binnen één minuut staat u op Station Amstel en ook andere delen van Amsterdam zijn uitstekend bereikbaar. Utrecht Centraal is in 20 minuten te bereiken vanaf Station Amstel. Ook met de auto is de locatie uitstekend bereikbaar. Binnen luttele minuten bereikt u de ring waar u zo de A2 of A10 op rijdt.

Interesse?

De verkoop is in volle gang. Neem voor meer informatie en/of de beschikbaarheid van appartementen contact op met ons kantoor via 020-3050560.

State Iron AmsterdamState AmsterdamState AmsterdamState AmsterdamState AmsterdamState Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam, Amstelkwartier

– 43 koopappartementen/penthouses

– Circa 64 m2 tot 190 m2

– Circa 240 m2 tot 696 m2


ga naar project site
deel deze pagina