SUD

Sud wordt gebouwd op de historische grens van het Plan Zuid van Berlage en het groene Amstelland. Dat schept verplichtingen. De architectuur is geïnspireerd op de traditie van de karakteristieke baksteen bouw van Berlage en met oog voor detail uitgevoerd. Met de kenmerkende afgeronde hoeken, doorlopende balkons en gebouwhoge erkers. Met een verdiepingshoogte van ca. 3 meter, hoge ramen die veel daglicht binnenlaten en een royaal uitzicht mogelijk maken. Omgeven door groen en een stadse levendigheid is het leven in Sud simpelweg verrukkelijk.

Royaal wonen, met buitenruimte en een parking

De 45 zeer energiezuinige appartementen in SUD variëren van ca. 60 tot 150 m² en zijn slim ingedeeld met ruimte voor meerdere slaapkamers en badkamers. Bovendien worden nog twee exclusieve penthouses gerealiseerd van ca. 200 m². Wonen in SUD is als leven met uw hoofd in de wolken en beide benen op de grond: voorzien van alle gemakken en faciliteiten met gebruikmaking van duurzame materialen en alle aandacht voor kwaliteit. Dus zijn balkons en terrassen voorzien van speciale vouwpuien die binnen met buiten verbinden. Daarom is er een lift, zijn er Bringme boxen, een inpandige fietsenstalling en een eigen parkeergarage. En: de meeste appartementen zijn meerzijdig georiënteerd én hebben op al die zijden buitenruimte. Het effect: veel daglicht, veel ruimte en nog meer woongenot.

The creators

Voor alle aspecten van SUD geldt: the excellence is in the details. 
Alles is uit de kast gehaald om van SUD een buitengewoon gebouw te maken: zich onderscheidend door kwaliteit en passend in de omgeving. Iedereen die in de ontwerpfase een rol heeft gespeeld, heeft op een heel eigen manier iets toegevoegd aan de kwaliteit.

Heerlijk wonen binnen de ring, lekker leven in de stad Amsterdam

U vindt de luxe van Oud Zuid en de rust van de Amstel om de hoek. De levendigheid van de Pijp en de Rivierenbuurt is op een steenworp afstand en het oude centrum is maar een kwartiertje fietsen. Om u heen vindt u alles dat u nodig heeft aan rust en ontspanning, winkels voor alledag en gezellige cafés en restaurants. Station RAI zit om de hoek met trein, tram en metro verbindingen. Met de auto de stad uit? Binnen een paar tellen zit u op de ring.

Kijk op de project website voor meer informatie of neem contact met ons op via 020-3050560. De bouw van Sud is inmiddels gestart. Een indicatie van de oplevering is rond het tweede kwartaal van 2020. Deze data zijn onder voorbehoud.

SUD is een ontwikkeling van COD.

Sud AmsterdamSud AmsterdamSud AmsterdamSud AmsterdamSud Amsterdam Kop ZuidasSud AmsterdamSud Amsterdam Kop Zuidas Rivierenbuurt

Kenmerken

– Amsterdam, Kop Zuidas, Rivierenbuurt
– 45 zeer energiezuinige appartementen
– Woonoppervlakten variëren van ca. 60 tot 150 m²
– 2 exclusieve penthouses van ca. 200 m²
– Verdiepingshoogte van ca. 3 meter en hoge ramen
– Omgeven door groen en een stadse levendigheid
– Een eigen parkeergarage


ga naar project site
deel deze pagina