SUD

BOUW IN VOLLE GANG EN OPLEVERING AL MEDIO 2020!

Op zoek naar een luxe penthouse of appartement in een kleinschalig appartementencomplex in Amsterdam Zuid? Dan is SUD Amsterdam wat voor jou! SUD is gelegen op een perfecte locatie aan een plein. Met de charme van Oud Zuid, de levendigheid van de Rivierenbuurt maar ook de Pijp en station RAI om de hoek!

SUD biedt vele mooie details: in het metselwerk, middels de fraaie raampartijen of volledig te openen harmonicapuien of openslaande deuren, maar ook door de luxe Poggenpohl keuken met Gaggenau apparatuur en complete luxe badkamers.

De verwachte oplevering is medio 2020. De verdiepingshoogte van de appartementen is bijna 3 meter en van  de penthouses zelfs nog meer! Het project heeft in totaal 45 zeer energiezuinige appartementen met woonoppervlaktes variërend van ca. 60 tot 200 m².

De hoekappartementen

Zuidelijke Wandelweg 137

Royaal, luxe en veel buitenruimte. Dit zijn grote appartementen die veel comfortabel woongenot bieden. Elk appartement heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een ruime extra kamer die net zo makkelijk gebruikt kan worden als derde slaapkamer, als studeerkamer of als walk-in closet. De appartementen hebben stuk voor stuk veel buitenruimte: soms verspreid over drie balkons, soms in de vorm van een groot dakterras. Door de verschillende posities van de buitenruimtes is het mogelijk om vrijwel de hele dag in de zon te zitten.

Met veel glas en een circa 3 meter hoog plafond heeft het appartement een fraaie, ruimtelijke en lichte uitstraling.

Parkeren

Voor ieder appartement is een privé parkeerplaats beschikbaar in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw. De parkeergarage is inpandig met de lift en via de trap bereikbaar. De parkeergarage wordt voorbereid op elektrische oplaadpunten.

Het Penthouse

Gaasterlandstraat 266

De bovenste verdieping van Sud is gereserveerd voor twee exclusieve penthouses waar je leeft in luxe en met gebruikmaking van duurzame materialen en alle aandacht voor kwaliteit. De grandeur van deze heerlijke penthouses komt zowel op grootste wijze als tot in het kleinste detail tot uitdrukking.

Vanuit vier buitenruimtes is er een fascinerend uitzicht over de stad en het groene achterland. En zoals je mag verwachten, zijn alle 3,30 meter hoge kamers verbonden met een buitenruimte. Door de verschillende posities van de buitenruimtes is het mogelijk om vrijwel de hele dag in de zon te zitten. De toepassing van hoge, glazen puien laten zeeën aan daglicht binnen. En laten de binnen- en buitenruimtes bijna ongemerkt in elkaar overgaan, waardoor de enorme leefruimte nog groter aanvoelt. De wijze waarop de keuken en badkamer zijn afgewerkt, ligt op een nog hoger niveau dan bij de overige appartementen in dit project. Elk penthouse heeft een zeer ruime living, drie slaapkamers, twee badkamers en twee ruime inpandige bergingen. Tevens is er nog een ruime berging in de kelder.

Omgeving

Heerlijk wonen in Amsterdam Zuid met op korte afstand alle voorzieningen die je nodig hebt. Zoals horecagelegenheden, de dagelijkse boodschappen, het openbaar vervoer en natuurlijk de ring A10. Vanuit SUD wandel je binnen enkele minuten naar de prachtige Amstelpark, het Beatrixpark of langs de Amstel. Binnen 15 minuten ben je op de fiets in het centrum van Amsterdam.

Parkeren

Voor de Penthouses zijn twee privé parkeerplaatsen beschikbaar in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw. De koopsommen van een parkeerplaats variëren van € 52.500,- tot € 55.000,- v.o.n. De parkeergarage is inpandig met de lift en via de trap bereikbaar. De parkeergarage wordt voorbereid op elektrische oplaadpunten.

The creators

Voor alle aspecten van SUD geldt: the excellence is in the details. 
Alles is uit de kast gehaald om van SUD een buitengewoon gebouw te maken: zich onderscheidend door kwaliteit en passend in de omgeving. Iedereen die in de ontwerpfase een rol heeft gespeeld, heeft op een heel eigen manier iets toegevoegd aan de kwaliteit.

Kijk op de project website voor meer informatie of neem contact met ons op via 020-3050560. . Een indicatie van de oplevering is medio 2020. Deze data zijn onder voorbehoud.

SUD is een ontwikkeling van COD.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Sud AmsterdamSud AmsterdamSud AmsterdamSud AmsterdamSud Amsterdam Kop ZuidasSud AmsterdamSud Amsterdam Kop Zuidas Rivierenbuurt

Kenmerken

– Amsterdam, Kop Zuidas, Rivierenbuurt
– 45 zeer energiezuinige appartementen
– Woonoppervlakten variëren van ca. 60 tot 150 m²
– 2 exclusieve penthouses van ca. 200 m²
– Verdiepingshoogte van ca. 3 meter en hoge ramen
– Omgeven door groen en een stadse levendigheid
– Een eigen parkeergarage
– Verwachte oplevering medio 2020


ga naar project site
deel deze pagina