Super Prime Rentals 437 Herengracht

Verhuur is gestart!

7 Luxe appartementen

In het historische pand aan de Herengracht 437 worden 7 bijzonder luxe huur appartementen met lift gerealiseerd. Het interieur van de appartementen is ontworpen door interior designer Mariska Jagt. Zij staat bekend om haar moderne ontwerpen, opmaat gemaakte producten en hoge standaard van afwerking en schoonheid. Alle appartementen beschikken over een ruime open keuken, badkamer met bad en/of douche. Het interieur is voorzien van exclusieve sanitair en keuken apparatuur. De woonoppervlaktes variëren van circa 56 m2 tot circa 163 m2. De verdiepingshoogte varieert van circa 2,65 m tot c.a. 3,10 m. De appartementen bevinden zich op de tweede, derde en vierde verdieping. Ook de openbare ruimten zijn zeer hoogwaardig en luxe afgewerkt. Door de creatieve en unieke indeling van dit project genieten de nieuwe bewoners straks van exclusiviteit en privacy.

Locatie

Wonen op een van de mooiste plekken van de stad. Midden in de rijke historie van Amsterdam. Herengracht 437 bevindt zich op een top plek, in hartje centrum om de hoek van het Koningsplein en te midden van vele winkels. De Herengracht ligt zeer centraal om overal in Amsterdam te komen. Met de tram bent u snel in alle stadswijken. De metrohalte Rokin, Noord-Zuidlijn is slechts een paar minuten lopen vanaf Herengracht 437.

Planning

De verhuur is gestart! Het is ook mogelijk om op afspraak de appartementen te bezichtigen. De oplevering van deze appartementen is maart 2019.

Interesse?

Bel voor informatie of een exclusieve bezichtiging ons kantoor op 020-3050560 of neem een kijkje op de project site.  informatie.

SPR Herengracht AmsterdamSPR Herengracht Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam, Herengracht

– Verhuur is gestart

– 7 Huurappartementen gelegen op de hoek van Koningsplein en Herengracht

– Woonoppervlakten variëren van ca. 56 m2 tot 163 m2

– Lift aanwezig

– Bel voor een exclusieve bezichtiging


ga naar project site
deel deze pagina