Super Prime Rentals 437 Herengracht

Verhuur is gestart! Nog slechts 1 appartement beschikbaar!

High end gerenoveerde huur appartementen in een historisch pand met lift aan de gracht. Woonopppervlaktes variëren van circa 56 m2 tot circa 163 m2 en prijzen vanaf € 1.725,-.

Luxe appartementen

In het historische pand aan de Herengracht 437 zijn 7 bijzonder luxe huur appartementen met lift gerealiseerd. Het interieur van de appartementen is ontworpen door interior designer Mariska Jagt. Zij staat bekend om haar moderne ontwerpen, op maat gemaakte producten en hoge standaard van afwerking en schoonheid. Alle appartementen beschikken over een ruime open keuken, badkamer met bad en/of douche. Het interieur is voorzien van exclusieve sanitair en keuken apparatuur. De woonoppervlaktes variëren van circa 56 m2 tot circa 163 mDe verdiepingshoogte varieert van circa 2,65 m tot circa 3,10 m. De appartementen bevinden zich op de tweede, derde en vierde verdieping en hebben aan de voorzijde prachtig uitzicht op de Herengracht. Ook de openbare ruimten zijn zeer hoogwaardig en luxe afgewerkt. Door de creatieve en unieke indeling van dit project genieten de nieuwe bewoners van exclusiviteit en privacy.

Van de 7 appartementen is er nog slechts een appartement beschikbaar:

Herengracht 437 G
Woonoppervlakte ca. 56 m2 | Plafondhoogte ca. 3.10 m | slaapkamer met een en-suite badkamer met douche | apart toilet | comfortabele woonkamer met open keuken en woon/eetgedeelte | riante inpandige berging | gelegen op de vierde en dus bovenste verdieping | € 1.725,- per maand excl. gas/water/licht en servicekosten.

Locatie

Wonen op een van de mooiste plekken van de stad. Midden in de rijke historie van Amsterdam. Herengracht 437 bevindt zich op een top plek, in hartje centrum om de hoek van het Koningsplein en te midden van vele winkels. De Herengracht ligt zeer centraal om overal in Amsterdam te komen. Met de tram bent u snel in alle stadswijken. De metrohalte Rokin, Noord-Zuidlijn is slechts een paar minuten lopen vanaf Herengracht 437.

Planning

De verhuur is gestart! Het is ook mogelijk om op afspraak de appartementen te bezichtigen. De appartementen zijn opgeleverd en per direct beschikbaar.

Interesse?

Bel voor informatie of een exclusieve bezichtiging ons kantoor op 020-3050560 of neem een kijkje op de project site.

Super Prime Rentals is een ontwikkeling van ASR

SPR Herengracht AmsterdamSPR Herengracht Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam, Herengracht

– Verhuur is gestart

– 7 Huurappartementen gelegen op de hoek van Koningsplein en Herengracht

– Woonoppervlakten variëren van ca. 56 m2 tot 163 m2

– Lift aanwezig

– Bel voor een exclusieve bezichtiging


ga naar project site
deel deze pagina