Switi

Fase 1 en 2 zijn verkocht in het project Switi, maar fase 3 met circa 23 koopwoningen is in voorbereiding. Verwachte start verkoop voorjaar 2018. Via de website kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van de toekomstige ontwikkelingen van deze laatste fase.

Lekker wonen in Amsterdam Zuidoost met alle voorzieningen binnen handbereik. In het nieuwbouwplan Switi in Amsterdam Zuidoost worden in totaal ca. 220 eengezinswoningen gebouwd. Er is keuze uit woningen met een terras aan het water en een grote voortuin of huizen met een diepe achtertuin in het groen op het zuidwesten gelegen. Dat is Switi. Gezelligheid, genieten en knus. Woongeluk in Amsterdam Zuidoost.

Water en groen

Switi ligt naast het Nelson Mandelapark (voorheen Bijlmerpark), waar verschillende (sport)voorzieningen zijn. De Gaasperplas en de polders rondom het stadsdeel zijn bij uitstek geschikt voor recreatieve activiteiten.

Comfortabel en complete nieuwbouwwoningen

De woningen in Switi worden sfeervol dankzij de traditionele architectuur en worden standaard uitgerust van een complete Bruynzeelkeuken. Door de goede isolatie van de nieuwbouw kunt u rekenen op een lage energierekening. Uw huis is onderhoudsvriendelijk, veilig en biedt al het wooncomfort dat u zich wenst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 020-3050560.

Switi Amsterdam ZuidoostSwiti AmsterdamSwiti fase 2b Amsterdam

Kenmerken

– Fase 3 in voorbereiding

– Verwachte start verkoop voorjaar 2018

– Amsterdam Zuidoost

– Fase 1A, 1B, 2A, 2B en 2C uitverkocht

– 220 eengezinswoningen (koop)

– 5 kamers

– Jaren 30 stijl


ga naar project site
deel deze pagina