Switi

In fase 3 komen 23 koopwoningen verdeeld over 5 blokken. De woonoppervlakte van de tussenwoningen is circa 103 m² en de hoekwoningen variëren tussen de circa 106 en 123 m². Bekijk op de project website de 360 graden tour en de nieuwe impressies. Klik hier om het woningaanbod van fase 3 te bekijken.

Lekker wonen in Amsterdam Zuidoost met alle voorzieningen binnen handbereik. In het nieuwbouwplan Switi in Amsterdam Zuidoost worden in totaal ca. 220 eengezinswoningen gebouwd. Er is keuze uit woningen met een terras aan het water en een grote voortuin of huizen met een diepe achtertuin in het groen op het zuidwesten gelegen. Dat is Switi. Gezelligheid, genieten en knus. Woongeluk in Amsterdam Zuidoost.

Water en groen

Switi ligt naast het Nelson Mandelapark (voorheen Bijlmerpark), waar verschillende (sport)voorzieningen zijn. De Gaasperplas en de polders rondom het stadsdeel zijn bij uitstek geschikt voor recreatieve activiteiten.

Comfortabel en complete nieuwbouwwoningen

De woningen in Switi worden sfeervol dankzij de traditionele architectuur en worden standaard uitgerust van een complete Bruynzeelkeuken. Door de goede isolatie van de nieuwbouw kunt u rekenen op een lage energierekening. Uw huis is onderhoudsvriendelijk, veilig en biedt al het wooncomfort dat u zich wenst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 020-3050560.

Switi Amsterdam ZuidoostSwiti Amsterdam ZuidoostSwiti Amsterdam ZuidoostSwiti Amsterdam ZuidoostSwiti Amsterdam ZuidoostSwiti Amsterdam Zuidoost

Kenmerken

– Amsterdam Zuidoost

– 23 koopwoningen verdeeld over 5 blokken

– Fase 1A, 1B, 2A, 2B en 2C uitverkocht

– In totaal 220 eengezinswoningen (koop)

– 5 kamers

– Jaren 30 stijl


ga naar project site
deel deze pagina