Teilingen Residence

Nu in verhuur!

In een mooie groene omgeving in Buitenveldert (nabij de Zuidas) is Teilingen Residence gevestigd. In deze hoge woontoren zijn er verschillende gemeubileerde appartementen te huur. Naast het mooie uitzicht dat de groene omgeving met zich meebrengt, kunt u ook gebruik maken van de gym in de woontoren en staat er altijd een conciƫrge voor u klaar.

Omgeving
Teilingen Residence is gelegen in een rustige woonwijk met in de nabije omgeving verschillende parken en bossen zoals o.a. het Amsterdamse Bos en natuurgebied Amstelland. Er zijn veel goede winkelvoorzieningen in de buurt, in de directe omgeving het winkelcentrum Rooswijck en iets verder, het moderne en luxe winkelcentrum Gelderlandplein. Het appartement is tevens gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A10, afslag S108 en S109 en A9). Station WTC/Zuid en RAI zijn op korte afstand gelegen.

Huurperiode
De minimale huurperiode is vanaf 12 maanden. Er zal gebruik gemaakt worden van een ROZ-model huurovereenkomst met een maximale huurperiode van 2 jaar.

Interesse? Neem contact met ons op via info@eefjevoogd.nl of 020-3050560.

Teilingen Residence is een project van Cobraspen Groep.

Kenmerken

– Verschillende gemeubileerde woningen te huur.

– In de groene omgeving van Buitenveldert.

– Mogelijkheid om gebruik te maken van de gym in het gebouw.

– Minimale huurperiode: 1 jaar.

– Maximale huurperiode: 2 jaar.


deel deze pagina