The Beacons

Verhuur is gestart! 

De verhuur van de 41 appartementen in het project The Beacons op Zeeburgereiland in Amsterdam is gestart! Schrijf je nu in voor een van de appartementen via de project website.

Klik hier om te kijken welk top appartement bij jou past.

Zoek je een huurappartement binnen de ring van Amsterdam? Op het populaire Zeeburgereiland wordt momenteel een gaaf project gebouwd. In The Beacons komen 41 nieuwbouwappartementen van ongeveer 46 tot 87 m² groot. Laat jouw Amsterdamse woondroom op deze rauwe plek met luxe nieuwbouw in vervulling gaan!

De verwachte opleverdatum is al in het tweede kwartaal van 2019! 

Een luxe afgewerkt huurappartement

Wil jij niets van de charme van Amsterdam missen, maar lonken de luxe en het comfort van nieuwbouw je ook? Dan zit je goed in The Beacons. De huurappartementen worden opgeleverd met een mooie keuken met inbouwapparatuur, de badkamer wordt luxe afgewerkt en er is vloerverwarming. Het zal je echt aan niets ontbreken. Gewoon een goede start!

Een driekamer appartement van 79 m2 met enorm groot zonnig terras is al te huur voor € 1.350 per maand.

Binnen de ring van Amsterdam

Iedereen die roept in Amsterdam te willen wonen, heeft een sterke voorkeur voor een plekje binnen de ring. Goed nieuws! De huurappartementen van de The Beacons op Zeeburgereiland liggen binnen de ring. De A10 is lekker dichtbij, dus voor je het weet, ben je de stad uit en via de Piet Heintunnel zit je ook zo in hartje Amsterdam.

Zeeburgereiland

De huurappartementen van The Beacons komen in Zeeburger Zilt. Dit deel ligt aan de noordwestzijde van Zeeburgereiland. Hier woon je dus net achter de Piet Heintunnel, vlak bij het IJ en het Buiten-IJ. Met de auto ben je zo in de stad en op de Ring A10. Daarbij stoppen de tram en bus om de hoek, zodat je in no time in hartje Amsterdam bent. De fiets?? Via de Zuiderzeeweg kun je kanten op.

Voorzieningen

Zeeburgereiland leeft! En dat betekent dat er ook steeds meer voorzieningen komen. In de stadswijk zijn scholen, volop sportmogelijkheden én horeca. Haddock – met uitzicht op het water – is ontzettend populair. Voor je dagelijkse boodschappen kun je het beste naar IJburg of Oost. En wil je even ontspannen in het park? Het Flevopark vind je praktisch om de hoek. Geniet van het goede Amsterdamse leven in jouw gloednieuwe huurappartement!

Bereikbaarheid

De huurappartementen worden aan de westkant van Zeeburgereiland gebouwd. Hierdoor zijn Amsterdam Noord, Centrum, Oost en IJburg goed bereikbaar. De tram en bus stoppen op het eiland. In 11 minuten ‘tram’ je naar het Amsterdam Centraal Station. Fietsend ben je er in een kwartier. Overigens is het ook maar 10 minuten fietsen naar de Dappermarkt of de leuke Javastraat.

Informatie?

Kijk voor meer informatie op de project website of neem contact met ons op via 020-3050560.

The Beacons huren op ZeeburgereilandThe Beacons ZeeburggereilandThe Beacons Zeeburggereiland

Kenmerken

– Zeeburgereiland, Amsterdam
– Verhuur is gestart
– Woonoppervlakte circa 46 tot circa 87 m2
– Van studio’s tot 4 kamer-kamer appartementen (penthouses)
– Grote balkons en terrassen
– Huren binnen de ring van Amsterdam
– Zo op de A10, OV om de hoek en fietsend naar de stad
– Indicatie opleverdatum Q2 2019


ga naar project site
deel deze pagina