Townhouses met heerlijke tuin op Cruquius eiland

Nu in verkoop!

De nieuwe woonwijk Cruquius ligt in het hippe Amsterdam-Oost – binnen de ring – op fietsafstand van het bruisende centrum.

De verkoop van de eerste fase van Cruquius 1.6 is gestart! In de eerste fase zijn er 21 prachtige Townhouses met heerlijke stadstuinen en terrassen in verkoop. Er zijn drie verschillende typen Townhouses bestaande uit 4 of 5 woonlagen.  Alle Townhouses hebben een fraaie buitenruimte (tot circa 50 m²), luxe keuken en badkamer(s) en mooi afgewerkte tuinen en terrassen. De prijzen starten vanaf € 995.000,- v.o.n. op basis van 50 jaar afgekochte erfpacht.

Door de harmonicadeuren of schuifpui ontstaat er een vloeiende overgang tussen binnen en buiten waardoor je volop kunt genieten van de royale en groene stadstuin. Dit wordt een plek waar kinderen veilig kunnen spelen, terwijl jij samen met buren of vrienden geniet van een wijntje of een kop thee.

Townhouses Parkview

De Townhouses Parkview bestaan uit 5 woonlagen van circa 200 m² en hebben uitzicht op het groene hart van Cruquius, met natuurspeelplaats en gezellige terrasjes. Deze 9 Townhouses onderscheiden zich door de fraaie vides. Een ongekend gevoel van ruimte en licht. Het souterrain biedt volop mogelijkheden voor een werkruimte aan huis, speelkamer, een sfeervolle leefkeuken of een gastenverblijf. Met een heerlijk terras op het westen, kun je hier tot in de late uurtjes van de zon genieten. De Townhouses Parkview hebben rechtstreeks toegang tot een privé-parkeerplaats.

Townhouses aan een autovrije binnenstraat

Aan de binnenstraat komen 4-laagse Townhouses van circa 170 tot 220 m². In deze straat mag niet worden gefietst of gereden, waardoor het een ideale woonplek vormt voor een gezin met (jonge) kinderen; veilig en stil. Daarnaast hebben deze woningen een fantastische tuin en een terras op het westen of het oosten.

Townhouses Workspaces

Wil jij wonen en werken combineren? Dan zijn de Townhouses Workspaces misschien iets voor jou. In totaal komen er 4 woon-/werkwoningen van 215 tot 270 m². De indeling is uniek en biedt alle vrijheid om wonen en werken te combineren. Denk hierbij aan een atelier, kantoor of een praktijk aan huis. Natuurlijk heb je ook hier een eigen parkeerplaats en een privé buitenruimte in de vorm van een groot terras op de 2e verdieping.

Zie je jezelf in één van de fraaie Townhouses wonen op deze unieke locatie in Amsterdam, met tuin of terras? De prijzen starten vanaf €995.000,- v.o.n.  Zie je jezelf ook in één van deze fraaie Townhouses wonen op deze unieke locatie in Amsterdam, binnen de ring en met tuin? Schrijf je dan nu in via de project website. 

Interesse?

Kijk voor meer informatie op de project website of neem contact met ons op via 020-3050560.

Kenmerken

• Grote harmonicadeuren of schuifpuien naar de ruime tuinen
• Prachtige afgewerkte tuinen en terrassen tot circa 502
• Luxe moderne badkamer(s)
• Complete keuken met onder andere een Quooker en stoomoven
• Mogelijkheid tot eigen parkeerplaats in de afgesloten garage
• Koopsommen vanaf circa €995.000,- v.o.n., inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht


ga naar project site
deel deze pagina