Trinity

Maak kennis met project Trinity. In het renovatieproject worden drie voormalige kantoortorens in Amstel III getransformeerd naar drie fraaie woongebouwen met in totaal 133 comfortabele huurwoningen.

Amstel III is nu nog een kantorengebied, maar dit verandert de komende jaren in een levendige stadswijk waar je plezierig kan wonen, werken en ontspannen.

Tot 2027 worden hier 5.000 woningen gebouwd. Daarnaast komen er winkels, meer groen en is er ruimte voor sport en recreatie. Je ziet nu al gezellige hotspots ontstaan. Van een ‘Coffee to go’ tot gezellige restaurantjes. Op loopafstand is een fitnesscentrum en boodschappen doe je in de Amsterdamse Poort of bij de AH to go.

Trinity heeft een geweldige bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Met de trein en metro sta je binnen 20 minuten al op het Centraal Station. Ook de Zuidas is uitstekend bereikbaar. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de Ring.

Aanbod

De appartementen- van studio tot penthouse- hebben een oppervlakte van 53 tot 96 m2 en sluiten daarmee aan bij jouw woonbehoeften. Allemaal even luxe afgewerkt, met onder andere een hoogglans keuken met inbouwapparatuur. En allemaal voorzien van wit gespoten wanden en plafonds, een pvc vloer, een volledig betegelde badkamer en een berging. De huurprijzen liggen tussen de €1.300,- en  €1.843,-

Flexibel wonen

Verandert je leefsituatie en wil je later toch groter of kleiner wonen? Geen probleem. Als huurder kun je altijd inpandig verhuizen. Bijvoorbeeld van een tweekamerappartement naar een driekamerappartement. Of juist andersom.

Uniek

Ieder appartement in Trinity heeft z’n eigen bijzondere kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan Franse balkons op de eerste en tweede verdiepingen. Aan een eigen buitenruimte voor sommige woningen op de begane grond. Zoek je het liever wat hoger op? Dan zijn de penthouses iets voor jou. Deze appartementen zijn voorzien van een grote raampartij met een prachtige lichtinval en een geweldig uitzicht.

Groen

Naast wooncomfort kun je in Trinity genieten van groen en gezelligheid rondom. Er is een mooi aangelegd terras en een gemeenschappelijke en gemeubileerde tuin naast de torens waar je jouw medebewoners kunt ontmoeten.

Energiezuinig

Hier woon je comfortabel én zuinig, mede dankzij HR++glas en een gasloos energiesysteem. Tel daar de ledverlichting in de algemene ruimten bij op en je komt uit op een energie-index < 1,2. Daardoor blijft jouw energierekening laag, in welke toren je ook woont. 

Parkeren

Parkeren kun je als Trinity-bewoner in de garage onder de torens. Deze plaatsen zijn los van de woningen te huur voor €125 per maand.

Locatie

Je vindt de Trinity-torens aan de Pietersbergweg in Amsterdam Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost heb je al het gemak bij de hand. Een IKEA-concern, woonwinkels, een bouwmarkt: ze staan allemaal bij de Trinity-torens in de buurt. En binnenkort wordt er tevens een grote supermarkt naast de torens gerealiseerd. Voor de beste concerten en mooiste wedstrijden fiets je in nog geen tien minuten naar de AFAS Live, Ziggo Dome en Johan Cruijff Arena. En even snel ben je bij het groen van de Ouderkerkerplas en het Gaasperpark.

Met de snelwegen A2 en A9 om de hoek ben je zo op weg, wat ook geldt wanneer je reist met het openbaar vervoer. Metro- en treinstation Holendrecht ligt vlakbij, meerdere bushaltes zijn in de buurt.

Interesse

De prognose oplevering is april 2021. Er kunnen al huurovereenkomsten opgemaakt worden. Neem voor meer informatie contact met ons op via rentals@eefjevoogd.nl

Dit is een project van Certitudo Capital.

Kenmerken

-133 comfortabele huurwoningen
-Amsterdam Zuid-Oost
– Van studio tot penthouse
-woonoppervlakte van 53 tot 96 m2
– Huurprijzen tussen de €1.300,- en €1.843,-
-Parkeerplaats te huur voor €125 per maand
-Prognose oplevering is april 2021
– Informatie via rentals@eefjevoogd.nl


deel deze pagina