Tugela

Op een prachtige locatie aan de Tugelaweg, Retiefstraat en de Cillierstraat in de populaire Transvaalbuurt in Oost is het project Tugela gelegen. Tugela is een van een aantal karakteristieke panden uit 1917. Op het moment is er een grootse renovatie aan de gang. Niet alleen de gevel wordt helemaal prachtig hersteld. De woningen worden helemaal naar de eisen van deze tijd gebracht. Bewoners kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin.

De appartementen

In Tugela kun je kiezen tussen 2-, 3- en 4-kamerappartementen, deze zijn casco gerenoveerd. De woningen in de kapverdieping zijn geïsoleerd en worden verder volledig casco te koop aangeboden. De overige appartementen zijn gelegen op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. De basis is op orde gebracht en de rest is voor jou. De woningen zijn geïsoleerd, de elektra-, water en gas installaties zijn volledig vernieuwd, cv is aangebracht, de voorbereidingen voor een keuken, toilet en badkamer zijn getroffen. Zelf moet je nog tegelwerk en sanitair aanbrengen in badkamer en toilet, keuken installeren, wanden afwerken en zwevende dekvloer met afwerkvloer aanbrengen. Kijk voor meer informatie over de verschillende typen woningen op de project website.

Het complex

Het stijlvolle gebouw uit 1917 bestaat uit 170 woningen waarvan in totaal 88 woningen in verkoop komen. De 88 woningen zijn ondergebracht in 1 VvE. De eerste en tweede fase van in totaal 60 woningen zijn reeds geheel verkocht. Fase 3 met 28 woningen is in verkoop. Via www.tugela.nl kun je je registreren als belangstellende om op de reservelijst genoteerd te worden.

De indeling van de appartementen is opvallend praktisch. Bijna alle appartementen beschikken over een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin of een goed balkon. Het gebouw heeft een fijne binnentuin. Alle bewoners krijgen een externe berging.

De ligging

Tugela ligt in de populaire Transvaalbuurt in Oost, om de hoek van winkelcentrum Oostpoort en slechts 10 minuten fietsen van hartje Centrum. In de directe omgeving van de woning zijn diverse trendy horecagelegenheden te vinden voor een kop koffie of een hapje/drankje. Een kleine greep uit het aanbod: Brouwerij Poesiat & Kater, Michel-Inn en Spaghetteria. Voor recreatie is het vernieuwde Oosterpark of het fraaie landschapspark Frankendael dichtbij. Kortom een fantastische plek om te wonen!

Ook de bereikbaarheid is uitstekend. Met het openbaar vervoer (div. metro, tram- en busverbindingen) ben je in korte tijd de stad in en uit en met de auto is de ringweg A10 en A2 binnen enkele autominuten bereikbaar.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 020-3050560.

Tugela is een ontwikkeling van Ymere.

Tugela RetiefstraatTugela RetiefstraatTugela RetiefstraatTugela Retiefstraat

Kenmerken

– Amsterdam, Tugelaweg
– 2-, 3- en 4-kamerappartementen
– Casco gerenoveerd
– Vraagprijzen vanaf € 250.000 k.k.
– Erfpachtcanon is afgekocht voor 50 jaar
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing


ga naar project site
deel deze pagina