Tugela (Retiefstraat)

Op een prachtige locatie aan de Retiefstraat in de populaire Transvaalbuurt in Oost is het project Tugela gelegen. Tugela is een van een aantal karakteristieke panden uit 1917. Op het moment is er een grootse renovatie aan de gang. Niet alleen de gevel wordt helemaal prachtig hersteld. De woningen worden helemaal naar de eisen van deze tijd gebracht. Bewoners kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin.

De appartementen

In Tugela kan je kiezen tussen 2-, 3- en 4-kamerappartementen en zijn casco gerenoveerd. De woningen in de kapverdieping zijn geïsoleerd en worden verder volledig casco te koop aangeboden. De overige appartementen zijn gelegen op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. De basis is op orde gebracht en de rest is voor jou. De woningen zijn geïsoleerd, de elektra-, water en gas installaties zijn volledig vernieuwd, cv is aangebracht, de voorbereidingen voor een keuken, toilet en badkamer zijn getroffen. Zelf moet je nog tegelwerk en sanitair aanbrengen in badkamer en toilet, keuken installeren, wanden afwerken en zwevende dekvloer met afwerkvloer aanbrengen. Kijk voor meer informatie over de verschillende typen woningen op de project website.

Vraagprijzen

De woningen worden verkocht op basis van vraagprijzen. De prijzen voor de begane grond woningen en de tussenwoningen zijn vanaf € 325.000 k.k. De vraagprijzen voor de 4e verdiepingen in de kap zijn vanaf € 275.000 k.k. Bij de kapverdiepingen moet je rekening houden met extra afbouwkosten.

Het complex

Het stijlvolle gebouw uit 1917 bestaat uit circa 170 woningen waarvan in totaal 88 woningen in verkoop komen. De 88 woningen zijn ondergebracht in 1 VvE. Wij mogen nu met trots de tweede fase bestaande uit 30 koopwoningen (diverse woningtypes) aanbieden. De eerste fase van 30 woningen is reeds geheel verkocht.

De indeling van de appartementen is opvallend praktisch. Bijna alle appartementen beschikken over een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin of een goed balkon. Het gebouw heeft een fijne binnentuin. Alle bewoners krijgen een externe berging.

De ligging

Tugela ligt in de populaire Transvaalbuurt in Oost, om de hoek van winkelcentrum Oostpoort en slechts 10 minuten fietsen van hartje Centrum. In de directe omgeving van de woning zijn diverse trendy horecagelegenheden te vinden voor een kop koffie of een hapje/drankje. Een kleine greep uit het aanbod: Brouwerij Poesiat & Kater, Michel-Inn en Spaghetteria. Voor recreatie is het vernieuwde Oosterpark of het fraaie landschapspark Frankendael dichtbij. Kortom een fantastische plek om te wonen!

Ook de bereikbaarheid is uitstekend. Met het openbaar vervoer (div. metro, tram- en busverbindingen) ben je in korte tijd de stad in en uit en met de auto is de ringweg A10 en A2 binnen enkele autominuten bereikbaar.

Bijzonderheden

– De prijzen zijn vraagprijzen op basis van kosten koper; De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogst biedende partij dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit uitsluitend ter beoordeling van verkoper;
– De VvE is opgericht. Het beheer is uitbesteed aan Stedeplan VvE Beheer. Indicatie van de maandelijkse servicekosten zijn te vinden op de website www.tugela.nl
– De woningen zijn reeds opgeleverd door de aannemer en worden in huidige staat verkocht waarbij de afwerking kan verschillen per woning;
– Eigen separate berging;
– Energielabel A voor de appartementen op begane grond t/m derde verdieping. Na afbouw kan de woning op de 4e verdieping energielabel A halen.
– Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is afgekocht voor 50 jaar tot 01-08-2068;
– Vaste projectnotaris: Lubbers en Dijk notarissen te Amsterdam;
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders);
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing;
– De woningen zijn volgens NEN 2580 ingemeten. De maatvoeringen op de woningplattegronden zijn indicatief. Juiste maten zijn op te nemen in de woning. De getoonde afbeeldingen zijn impressies, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Geïnteresseerd en wil je meer informatie?

Ga naar de project website www.tugela.nl, hierop kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te bepalen of een woning in Tugela iets voor jou is of neem contact met ons op via 020-3050560!

Tugela is een ontwikkeling van Ymere.

Tugela RetiefstraatTugela RetiefstraatTugela RetiefstraatTugela Retiefstraat

Kenmerken

– Amsterdam, Tugelaweg
– 2-, 3- en 4-kamerappartementen
– Casco gerenoveerd
– Vraagprijzen vanaf € 275.000 k.k.
– Erfpachtcanon is afgekocht voor 50 jaar
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing


ga naar project site
deel deze pagina