Tugela

Op een prachtige locatie aan de Tugelaweg in de populaire Transvaalbuurt in Oost is het project Tugela gelegen. Tugela is een van een aantal karakteristieke panden uit 1917. Op het moment is er een grootse renovatie aan de gang. Niet alleen de gevel wordt prachtig hersteld. De woningen worden helemaal naar de eisen van deze tijd gebracht. Bewoners kunnen gebruik maken van de binnentuin (een tiny forest). Aan de voorzijde kijk je ook heel vrij op stads groen.

Het gebouw bestaat uit circa 170 woningen waarvan in totaal 88 woningen in verkoop komen. Daarvan mogen wij nu met trots de eerste fase bestaande uit 30 koopwoningen (diverse woningtypes) aanbieden. De indeling van de appartementen is opvallend praktisch en ruimtelijk. Bijna alle appartementen beschikken over een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin of een goed balkon.

In Tugela kan je kiezen tussen 2-, 3- en 4-kamerappartementen en zijn casco gerenoveerd. De woningen in de kapverdieping zijn geïsoleerd en worden verder volledig casco te koop aangeboden. De overige appartementen zijn gelegen op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. De basis is op orde gebracht en de rest is voor jou. De woningen zijn geïsoleerd, de elektra-, water en gas installaties zijn volledig vernieuwd, cv is aangebracht, de voorbereidingen voor een keuken, toilet en badkamer zijn getroffen. Zelf moet je nog tegelwerk en sanitair aanbrengen in badkamer en toilet, keuken installeren, wanden afwerken en zwevende dekvloer met afwerkvloer aanbrengen. Kijk voor meer informatie over de verschillende typen woningen op de project website.

De ligging

Tugela ligt aan de gelijknamige Tugelaweg, om de hoek van winkelcentrum Oostpoort. Slechts 10 minuten fietsen van hartje Centrum en een paar minuten rijden naar de Ring A-10. In de directe omgeving van de woning zijn diverse trendy horecagelegenheden te vinden voor een kop koffie of een hapje/drankje. Een kleine greep uit het aanbod: Brouwerij Poesiat & Kater, Michel-Inn en Spaghetteria. Voor recreatie is het vernieuwde Oosterpark of het fraaie landschapspark Frankendael dichtbij. Kortom een fantastische plek om te wonen!

Ook de bereikbaarheid is uitstekend. Met het openbaar vervoer (div. metro, tram- en busverbindingen) ben je in korte tijd de stad in en uit en met de auto is de ringweg A10 en A2 binnen enkele autominuten bereikbaar.

De woningen worden verkocht op basis van vraagprijzen. De prijzen voor de begane grond woningen en de tussenwoningen zijn vanaf € 325.000 k.k. De vraagprijzen voor de 4e verdiepingen in de kap zijn vanaf € 275.000 k.k. Bij de kapverdiepingen moet je rekening houden met extra afbouwkosten.

Bijzonderheden

– De prijzen betreffen vraagprijzen op basis van kosten koper. De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogst biedende partij dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit uitsluitend ter beoordeling van verkoper.
– VvE is in oprichting, indicatie servicekosten volgt.
– De woningen zijn reeds opgeleverd door de aannemer en worden in huidige staat verkocht waarbij de afwerking kan verschillen per woning.
– Eigen berging.
– Energielabel A voor de appartementen op de etage, en energielabel B voor de benedenwoningen.
– Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is afgekocht voor 50 jaar.
– Vaste projectnotaris: Lubbers en Dijk notarissen te Amsterdam.
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders).
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing.
– De aangeven woonoppervlakten zijn op basis van de plattegronden aangeleverd door de architect en zijn in GBO’s.

Geïnteresseerd en wil je nog meer informatie?

Ga naar de project website www.tugela.nl, hierop kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te bepalen of een woning in Tugela iets voor jou is of neem contact met ons op via 020-3050560!

Tugela is een ontwikkeling van Ymere.

Tugela AmsterdamTugela AmsterdamTugela AmsterdamTugela AmsterdamTugela AmsterdamTugela Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam, Tugelaweg
– 2-, 3- en 4-kamerappartementen
– Casco gerenoveerd
– Vraagprijzen vanaf € 275.000 k.k.
– Erfpachtcanon is afgekocht voor 50 jaar
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing


ga naar project site
deel deze pagina