Valley

Project in voorbereiding


Luxury living beyond expectations
Boven grote witte wolken in het blauw, beneden een zacht glooiend groen dal. Welkom in Valley. Dit gebouw overtreft al uw grootse verwachtingen. Met meer luxe, meer uitstraling, meer veiligheid, meer comfort, meer voorzieningen en meer service. Hier, in het hart van de stad, vindt u een plek om thuis te komen. Buiten of binnen. Het grote geheel of ieder klein detail. Valley staat voor perfectie – in alles. Valley gaat altijd voor the extra mile.

De organische vormen in natuursteen geven Valley een bergachtig uiterlijk. Een perfecte biotoop voor bomen, struiken en grassen. De wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf (van de High Line in New York) tekende ook het groenplan voor Valley. Met ieder jaargetijde een betoverend uitzicht.
De woontorens van Valley reiken tot 100 meter hoogte. Wie hoog zit heeft een spectaculair uitzicht op de stad. Het panorama toont de grootstedelijke Zuidas, het Beatrixpark en de landmarkgebouwen van Amsterdam. Ook lager is het uitzicht indrukwekkend. Daar speelt het zonlicht op de rotsformaties en tuinen van de vallei.

Valley is gelegen op de Amsterdamse Zuidas. Deze plek ontwikkelt zich tot het tweede kloppend hart van de stad. Vanwege de vele verbindingen (tram, metro, trein, snelweg) en de ligging ten opzichte van alles wat Amsterdam zo’n mooie stad maakt. Vanuit Valley bent u zo in het historische centrum, of in het Amsterdamse Bos. 


De start verhuur is gepland voor begin 2021. Als u meer informatie wilt over dit project, neem dan contact op met ons kantoor via 020-3050560.
 

Kenmerken

– Gelegen op de Zuidas en aan de Beethovenstraat.

– 200 unieke huurappartementen van 55 tot meer dan 400 m2, met een inrichting van superieure kwaliteit en gericht op comfort.

– Alle appartementen beschikken over een loggia, balkon of terras en zijn voorzien van hoge plafonds en veel glas.

– Verschillende faciliteiten, zoals security, servicedesk, horeca, gym en zwembad (exclusief voor bewoners)

– Indicatie oplevering tweede helft van 2021.

– Dit is een project van RJB Group of Companies. Architect MVRDV


ga naar project site
deel deze pagina