Van Eeghenstraat

Zeer hoogwaardig in 2017 gerenoveerd, en volledig afgewerkt 3-dubbel benedenhuis, bestaande uit een souterrain (met deels 6 meter hoogte!), beletage, en eerste verdieping (ca. 196m2 GBO incl. vide en inpandige bergruimte, ca. 217m2 BVO).
Dit schitterende familiehuis, gelegen op eigen grond, heeft een open haard (gas), gezellige en zeer fraai aangelegde achtertuin, 3 badkamers, een riante woonkeuken en biedt ruimte aan 4 slaapkamers.

Indeling

Luxe entree op de beletage met Modular verlichting.
Achter de voordeur van het 3-laagse appartement treft u achtereenvolgens aan een toilet, de riante woonkamer van ruim 12 meter diep en een hoogte van ca. 2.89m, met aan de voorzijde de gas open haard. De achterzijde heeft een drietal openslaande deuren naar het balkon. Desgewenst kan koper vanaf het balkon een trap naar de ondergelegen tuin maken. Door het gehele appartement ligt een prachtige visgraad eiken houten geoliede vloer. De zwevend ogende trap naar de eerste etage is een eyecatcher in de kamer, alsmede de vide, welke kijkt op het luxe kookeiland in het souterrain.
Bij de entree zit direct de vaste trap naar het souterrain. Deze trap heeft LED verlichting bij de treden. In het souterrain (met een hoogte van ca. 2.42m, en deels 6 meter) zit een zeer complete Poggenpohl keuken met kookeiland en uiteenlopende apparatuur. Aan de voorzijde kan zeer gemakkelijk een extra kamer voor bijvoorbeeld een au-pair worden gerealiseerd. Voorts zit hier een ruime berging met was- en droogmachine aansluiting en een badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel.
Aan de achterzijde zijn weer 3 openslaande deuren naar de fraai aangelegde tuin (6.44m x 6.42m).
De eerste etage (verdiepingshoogte ca. 2.96m) telt 3 slaapkamers en twee badkamers. De master bedroom aan de achterzijde, met eigen badkamer, balkon en walk-in is riant. De luxe badkamer is voorzien van natuursteen, een grote inloopdouche, vrijstaand ligbad, toilet en wastafel. De twee slaapkamers aan de voorzijde (ca. 3.83m x 3.08m resp. 2.06m x 5.01m) zijn licht. De tweede badkamer heeft luxe wandtegels met 3D effect (Mutina), een inloopdouche, toilet en wastafel.

Ligging

Gelegen in het laatste stuk van de Van Eeghenstraat, om de hoek bij George W.
Winkels, restaurants en het Vondelpark liggen letterlijk om de hoek. Op loopafstand ligt het Museumplein, alle toonaangevende musea, een XXL Albert Heijn en het Concertgebouw.
Goed te bereiken met het openbaar vervoer: er zijn haltes op de Willemsparkweg, De Lairessestraat, tramlijnen 2 en 16 en diverse buslijnen. Tevens is dit appartement goed te bereiken met eigen vervoer vanaf de Ringweg A10, afslag S107 en S108. Thans geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Bijzonderheden

– Fundering hersteld in 1989, in 2016 zijn ten behoeve van de renovatie nog twee palen bij geslagen;
– Gesplitst in 2014, wijziging splitsing in 2016;
– Vaste projectnotaris: Lubbers en Dijk te Amsterdam;
– Servicekosten dienen nog bepaald te worden. De VvE is thans nog niet actief. Deze bestaat uit slechts 2 leden.
– Gelegen op eigen grond;
– Bij de renovatie is werkelijk alles vernieuwd. Tevens zijn de vloeren uitgelijnd, nieuwe kozijnen geplaatst en uitgelijnd, wanden/gevels, vloeren en plafonds geïsoleerd;
– Luxe sfeerverlichting in de vorm van inbouwverlichting / Modular lampen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via 020-3050560.

Van Eeghenstraat AmsterdamVan Eeghenstraat AmsterdamVan Eeghenstraat AmsterdamVan Eeghenstraat AmsterdamVan Eeghenstraat Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam Zuid

– Woonoppervlakte ca. 196m2 GBO incl. vide en inpandige bergruimte, ca. 217m2 BVO

– Eigen grond

– 3 verdiepingen

– Volledig gerenoveerd en hoogwaardige afwerking

– Poggenpohl keuken

– Vraagprijs € 2.000.000,- k.k.


deel deze pagina