Villa Zuwe

Villa Zuwe is een uniek project op de Baambrugse Zuwe, te midden van de Vinkeveense plassen. Zes exclusieve appartementen met een eigen karakter, omringd door schitterende natuur en dichtbij Amsterdam-Zuid (15 min.) en luchthaven Schiphol (20 min.).

De ruime appartementen liggen direct aan het water. De drie meter hoge vertrekken, de ramen die van de vloer tot aan het plafond reiken en buitenruimtes tot wel 150 m² zijn kenmerkend voor het vrije gevoel aan de Zuwe. Van entree tot terras en garage; voor de afwerking wordt uitsluitend met zeer duurzame en hoogwaardige materialen gewerkt.

De lift opent direct in uw appartement, waar u binnenkomt in een door licht en ruimte omgeven woning. De indeling van uw droomappartement bepaalt u zelf, inspiratie doet u op bij de interior designers van Framework Studio. Vanaf het terras kijkt u uit op de jachthaven, waar de schittering van het water iedere dag weer anders is.

Virtuele tour

Bekijk hier de 360 virtuele tour!

Ook genieten van de rust en ruimte dichtbij de stad? Neem contact op met ons op via 020-3050560 of vul het contactformulier in op www.villazuwe.nl. De verwachte start verkoop is Q1 2019.

Villa Zuwe VinkeveenVilla Zuwe VinkeveenVilla Zuwe VinkeveenVilla Zuwe VinkeveenVilla Zuwe Vinkeveen

Kenmerken

– Baambrugse Zuwe, Vinkeveen

– Luxe appartementen direct aan het water

– Hoge plafonds

– Woonoppervlakte circa 155-205 m2

– Grote terrassen


ga naar project site
deel deze pagina