Te koop

Burgemeester Rijnderslaan 656

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.960.840 208 m2 Ja

BESCHRIJVING

The Mayor Eight XXL

BOUWNUMMER 8.2.5
Even wegdromen, want dit is wel heel mooi. De royale living met open keuken wordt omzoomd door het grote terras en de indrukwekkende raampartijen. Doordat het terras de hoek omloopt, vindt u altijd een plek in de zon of de schaduw. Vanzelfsprekend heeft de master bedroom een badkamer en suite en garderobe ruimte. Ontwaken met het gevoel alsof u in een luxe hotelsuite bent, maar dan thuis. Waar alles naar uw wensen is.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 208 m²
– Buitenruimte van 32 m²
– Gelegen op de 2e verdieping
– 2 parkeerplaatsen in de beveiligde garage
– 3 slaapkamers, 3 badkamers
– Master bedroom heeft een badkamer en suite
– Stelpost voor de keuken in koopsom € 40.000,-

Van dit type appartement zijn ook de bouwnummers 8.1.5 gelegen op de 1e verdieping en 8.3.5 gelegen op de derde verdieping beschikbaar.

LUXURY XXL APARTMENTS
Kom binnen via de royale entree van dit Luxury Apartment en laat alles van u afglijden. Ontspanning pur sang door de luxe afwerking en het uizicht op het groen. De geknikte vorm van het gebouw wordt terug gezien in de indeling. Er zijn intieme hoekjes en mooie zichtlijnen naar buiten via de grote raampartijen. Zoals er in dit segment verwacht mag worden is de luxe ongekend.

THE MAYOR EIGHT XXL
The Mayor Eight XXL in Amstelveen biedt ultiem wonen, passend bij uw levensstijl. Een zeldzame plek waar alles samenkomt. Waar luxe en comfort elke dag voelbaar zijn. Alles in perfecte harmonie. Omringd door het Amsterdamse bos, Amstelveens Heemparken en uitgestrekte polderlandschappen. Maar ook het sfeervolle en gezellige winkelcentrum Stadshart en de perfecte bereikbaarheid. The Mayor verrast. Telkens weer.

In het hart van Amstelveen, op de plek waar eens een iconisch kantoorgebouw stond verrijst The Mayor. Een werkelijk uniek woonproject met internationale allure. Duurzame nieuwbouw met fraai ontworpen Garden Apartements, ruime Luxury Apartments en schitterende Penthouses. Een stijlvolle metamorfose op de best bereikbare locatie met veel luxe, ruimte en rust. Dit is waar u altijd naar gezocht hebt. Hier worden woonwensen vervuld.

In totaal komen er in The Mayor XXL 4 Garden Apartments, 12 Luxury Apartments en 3 Penthouses.

ARCHITECTUUR
Architectenbureau MVDS uit Amsterdam heeft The Mayor ontworpen. De acht gebouwen krijgen verschillende hoogtes en zijn zo ontworpen dat er een intens gevoel van ruimtebeleving ontstaat. De luxe afgewerkte leefomgeving houdt rekening met woonwensen van de toekomstige bewoners. Goed beveiligde garages, stijlvolle entrees, ruime balkons en praktisch ingedeelde woningplattegronden. Architectuur, klasse, design en openbaar groen zijn overal zichtbaar. Transparante corridors en de vele liften zorgen voor een snelle route naar de individuele appartementen.

Het ontwerp van de parkachtige omgeving en de binnentuinen van The Mayor komen van Lodewijk Baljon Landschapsarchitecten. Zij staan bekend om hun ambachtelijke toepassingen met nieuwe technieken en materialen. De landschapsarchitecten richten ook het nieuwe Meander-park in dat bovenop de verdiepte en overkapte A9 wordt gerealiseerd.

FACILITEITEN
Centraal in het ontwerpplan ligt appartementengebouw The Mayor Four. Bijzonder is dat onder het gebouw door een fietspad wordt aangelegd die fietsers en voetgangers verbindt van Amstelveen-Noord naar Amstelveen-Zuid. Op de begane grond vindt u de service-units van M-Exclusive: een reeks diensten en services samengesteld op verzoek van de bewoners en waar zij onbeperkt gebruik van kunnen maken. In de planning staan een Gym en een Coffeecorner. Bijzonder is de aanwezigheid van een Conciërge. Hij is u van dienst bij het regelen van postpakketten, stomerijservice en taxiservice. Op verzoek ontvangt hij uw gasten. Bij vakantie of afwezigheid past hij op uw appartement. Heeft u last-minute een oppas nodig? Vraag het uw conciërge.

LOCATIE
Amstelveen is een internationale stad waar business, cultuur en leisure in harmonie samenkomen, op loopafstand van The Mayor. De schouwburg, poppodium P60, het Cobra Museum en Cinema Amstelveen. The City Garden in het winkelcentrum Stadshart met een ruim aanbod aan restaurants, cafés en brasserieën. En mocht u toch naar Amsterdam willen, met een goed kwartier rijden bent u op het Museumplein. Amstelveen is de thuisbasis van twee golfbanen.

Wist u dat Amstelveen al jaren behoort tot een van de groenste gemeenten van de randstad? Ten oosten van The Mayor ligt het uitgestrekte gebied Ouder-Amstel met meanderende rivier de Amstel en uitgestrekte polderlandschappen. Liefhebbers van watersport varen naar de zuidelijk gelegen Vinkeveense- en Loosdrechtse Plassen.

INTERESSE
De presale van The Mayor XXL is begonnen. Neem contact met ons op voor meer informatie of het bezoeken van de modelwoning.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTELVEEN
Adres
Burgemeester Rijnderslaan 656
Postcode
1185 MC

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Schuifpui, Natuurlijke ventilatie
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €2.800.840

   Burgemeester Rijnderslaan 650

   1185 MC AMSTELVEEN
   2 badkamers
   289 m2 oppervlakte
   5 kamers
  • Appartement €1.550.840

   Burgemeester Rijnderslaan 606

   1185 MC AMSTELVEEN
   2 badkamers
   181 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.565.840

   Burgemeester Rijnderslaan 662

   1185 MC AMSTELVEEN
   2 badkamers
   195 m2 oppervlakte
   3 kamers