Verkocht

Parmentierlaan 60

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 400.000 74 m2 Ja

BESCHRIJVING

Beschikbaar voor verkoop is dit praktische 4-kamer appartement gelegen aan de Parmentierlaan 60 in de populaire Keizer Karelpark buurt in Amstelveen.

Dit appartement beschikt over een ruime leefruimte van 74 m2, verdeeld over 3 slaapkamers, een open keuken die in 2020 is vernieuwd, een badkamer, twee balkons en twee ruime bergingen op de begane grond.

Het appartement heeft een ruime en open woonkamer met veel licht aan zowel de voor- als achterzijde. Dit creëert een licht en luchtig gevoel in de woonruimte. Bovendien is de keuken in 2020 vernieuwd en voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat. Dit biedt veel kookgemak en maakt het gemakkelijk om heerlijke maaltijden te bereiden.
De badkamer is uitgerust met een wastafel, een inloopdouche en een ligbad, waardoor u hier heerlijk kunt ontspannen na een lange dag.

Het appartement beschikt over twee ruime bergingen gelegen op de begane grond met een totale oppervlakte van 19 m2. Dit biedt veel extra opbergruimte voor bijvoorbeeld fietsen, gereedschap of seizoensspullen. Daarnaast is de kelder ook voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en droger, wat het gemakkelijk maakt om de was te doen.

Een van de grootste pluspunten van dit appartement is het vrije uitzicht, waardoor u kunt genieten van het groen en de rust van de omgeving.

OMGEVING
Keizer Karelpark buurt is gelegen ten zuiden van het centrum van de stad. De buurt is vernoemd naar het Keizer Karel Park en biedt een mix van woningen, waaronder appartementen, eengezinswoningen en villa’s. De buurt is populair vanwege de groene omgeving en de nabijheid van diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Het Stadshart Amstelveen, een groot winkelcentrum, ligt op korte afstand van de buurt.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn of Jumbo supermarkten, beide gelegen op een korte loopafstand van het appartement. Daarnaast zijn er ook diverse winkels en restaurants in de buurt, zoals de bekende Bagels & Beans, Starbucks en de trendy Wok To Go.

Als u op zoek bent naar een groene omgeving om te ontspannen, dan zijn het Amsterdamse Bos en het Jac. P. Thijssepark de perfecte plekken.
Het Amsterdamse Bos is een groot natuurgebied dat zich uitstrekt over meer dan 1000 hectare en biedt vele activiteiten, zoals wandelen, fietsen, roeien en paardrijden. Het Jac. P. Thijssepark is een klein, maar prachtig aangelegd park met diverse planten en bomen, ideaal om te genieten van een wandeling of picknick.

BEREIKBAARHEID
Het appartement is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Er zijn diverse bus- en tramlijnen in de buurt die u snel en gemakkelijk naar het centrum van Amsterdam en andere omliggende steden kunnen brengen. Buslijn 55 en tramlijn 5 zijn bijvoorbeeld op loopafstand bereikbaar. Metrostation Amstelveenseweg ligt op ongeveer 10 minuten fietsafstand en biedt een directe verbinding naar het centrum van Amsterdam en andere delen van de stad.

Dit appartement is ideaal voor starters of gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en rustige woonruimte. Plan snel een bezichtiging en ervaar zelf de unieke voordelen van dit mooie appartement!

Kenmerken:
– Goed ingedeeld 4 kamer appartement van 74 m2
– Drie slaapkamers
– Keuken vernieuwd in 2020
– Twee ruime bergingen van totaal 19 m2 op de begane grond
– Vrij uitzicht
– Twee balkons
– Servicekosten: € 446,18 per maand,
– Voorschot stookkosten € 75,- per maand
– Professioneel beheerde VVE
– Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing (standaard bij woningen welke meer dan 20 jaar oud zijn)
– Oplevering in overleg

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTELVEEN
Adres
Parmentierlaan 60
Postcode
1185 CX

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
TV kabel
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €2.350.840

   Burgemeester Rijnderslaan 638

   1185 MC AMSTELVEEN
   2 badkamers
   224 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.625.840

   Burgemeester Rijnderslaan 654

   1185 MC AMSTELVEEN
   2 badkamers
   195 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.960.840

   Burgemeester Rijnderslaan 656

   1185 MC AMSTELVEEN
   3 badkamers
   208 m2 oppervlakte
   4 kamers