Verkocht

Amstelveenseweg 727huis

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 850.000 103 m2 Ja

BESCHRIJVING

Amstelveenseweg 727 – Amsterdam

Let op: Eigen bewoningsclausule van toepassing: Koper is verplicht het verkochte daadwerkelijk als hoofdbewoner te bewonen voor ten minste een periode van 3 jaar!

Hoekwoning van ca. 103 m² + 51 m² overige inpandige ruimte met een voortuin en heerlijke achtertuin van 133 m² met een ligging op het oosten. Het huis is gelegen aan de Amstelveenseweg, tussen Het VUmc en de Bosbaan in Buitenveldert. Het comfort van de stad, maar het Amsterdamse Bos met vele sport- en ontspanningsmogelijkheden en de Nieuwe Meer aan de overkant!

Indeling:
Begane grond: eigen voortuin, entree, hal met toilet en wastafel met fontein, woonkamer met open haard en openslaande deuren naar de tuin. Open keuken met een 4 pits gasfornuis en inbouwapparatuur van ATAG, vaatwasser en toegang tot de tuin.

1e Verdieping: Vanaf de begane grond trap naar de eerste verdieping alwaar de overloop. Drie slaapkamers, twee grote en een kleinere slaapkamer met daarin de wasruimte (wasmachineaansluiting) en CV Ketel. De badkamer is via de overloop bereikbaar en is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, toilet en handdoekradiator.

Souterrain:
Vanuit de hal is het ruime souterrain te bereiken met een trap, hier is voldoende bergruimte of voor een handige klusser om te toveren tot woonoppervlakte. Tevens is er via het souterrain een deur naar de tuin.
Tuin: voortuin en een balkon met een trap (4 m²) naar de riante achtertuin van 133 m² met een ligging op het oosten en een achterom aan de linkerkant van het huis.
De achtertuin is zeer royaal, maar moet nog voorzien worden van een looppad. De achterzijde is gelegen aan sierwater en u kijkt uit op de lokale tennisvereniging.

Kortom mogelijkheden genoeg bij deze woning!

Omgeving/bereikbaarheid:
Wonen aan de Amstelveenseweg staat garant voor wonen in het groen, dichtbij het Amsterdamse Bos, het Gelderlandplein, het Olympisch Stadion, de Zuidas, Sportas en diverse horecagelegenheden. De Vrije Universiteit en diverse hockey en voetbalverenigingen zijn in de nabije omgeving. Met de auto zit u zo op de Ring A10, diverse buslijnen stoppen praktisch voor de deur en verderop diverse tramlijnen. Zowel station Amsterdam Zuid als RAI zijn beide binnen handbereik.

De volgende clausules zullen in de koop- en leveringsakte worden opgenomen:

1. Eigenschappen verkochte:
Koper is op de hoogte van het feit dat verkoper het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en/of bewoond en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt of bewoond. In verband hiermee zijn partijen overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken volledig voor rekening en risico van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee uitdrukkelijk rekening is gehouden.

2. Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de woning inmiddels meer dan 95 jaar oud is en bekend te zijn met de dienovereenkomstige staat van het gebouw en de gebruikseenheid. Koper aanvaardt alle in verband daarmee voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van het gebouw en de gebruikseenheid, in het bijzonder wat betreft fundering, gevels, leidingen, lozingen, daken en eventueel installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering kunnen zijn voor het normale gebruik van het verkochte. Koper is zich er van bewust dat hem de mogelijkheid wordt geboden op eigen kosten een bouwkundige keuring uit te (laten) voeren. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Koper bevestigt uitdrukkelijk dat het verkochte – met in acht name van het vorenstaande – in de zin van artikel 7.17 Burgerlijk Wetboek aan de gesloten overeenkomst beantwoordt.

3 Anti-speculatiebeding
Koper is jegens Verkoper verplicht het Verkochte zelf te bewonen casu quo te laten bewonen door zijn meerderjarige kind(eren) en/of zijn ouders én het Verkochte niet te vervreemden gedurende een termijn van drie jaar na de Leveringsdatum van het Verkochte, zulks om ongewenste speculatie te voorkomen.
Koper kan van deze verplichting ontheffing krijgen van Verkoper indien zich binnen deze termijn van drie jaar omstandigheden voordoen, welke ten tijde van de juridische levering redelijkerwijze niet te voorzien waren en ten gevolge van welke omstandigheden redelijkerwijze niet van hem verlangd kan worden dat hij het Verkochte blijft gebruiken of doen gebruiken zoals vermeld. Bij overtreding of niet nakoming van deze verplichting is Koper in verzuim en is Koper een door het enkele feit der niet-nakoming onmiddellijk opeisbare boete groot vijftigduizend euro (€ 50.000,00) verschuldigd ten behoeve van Verkoper, zonder dat enige ingebrekestelling zal zijn vereist. Het onderhavige anti-speculatiebeding heeft geen werking in geval van executoriale verkoop ex artikel 268 boek 3 van het Burgerlijk Wetboek.

BIJZONDERHEDEN
– Totale woonoppervlakte 103 m² (NEN2580 ingemeten);
– Verkoop omvat het perceel met tuin met kadastrale aanduiding Gemeeente Amsterdam AK 903 en het achterste gedeelte van de tuin met kadastrale aanduiding Gemeente Amsterdam AK 3852 in totaal 133 m²;
– Erfpacht: canon is vooruitbetaald t/m 31-03-2063 voor beide kadastrale aanduidingen;
– Vaste projectnotaris: Lubbers en Dijk notarissen;
– Voormalige huurwoning;
– Voorrangsregeling voor sociale huurders van toepassing;
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing met boetebeding;
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders)
– Oplevering per direct;
– Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Amstelveenseweg 727huis
Postcode
1081 JE

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €550.000

   Gustav Mahlerlaan 537E

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   58 m2 oppervlakte
   1 kamers
  • Appartement €730.000

   Van Heenvlietlaan 291

   1083 DD AMSTERDAM
   2 badkamers
   108 m2 oppervlakte
   3 kamers