Verkocht

Antillenstraat 3-4

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 730.000 88 m2 Ja

BESCHRIJVING

ANTILLENSTRAAT 3 4 – Dubbel bovenhuis van 88 m² met een prachtig dakterras op het zuiden in één van de leukste straten van Amsterdam West, om de hoek van het Vondel- en Rembrandtpark. Gelegen op eigen grond, energielabel A, recent gerenoveerd en turn key!

Indeling:
Eigen entree op de derde verdieping, toegang tot het appartement via de derde verdieping. De derde verdieping bestaat uit twee slaapkamers, een ruime badkamer met een ligbad, een inloopdouche en een wastafel en een separaat toilet. Via de hal krijg je toegang tot de wasmachine in de afgesloten kast. De royale woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement, met een mooie erker en uitzicht over de rustige Antillenstraat.

Via de hal kun je via de inpandige trap naar de vierde verdieping, dit is het ‘hart’ van het appartement, hier tref je de recent opgeleverde keuken en de eetkamer, via de triple glas schuifpui zet je de deuren open naar het zonnige dakterras op het zuiden.

Een echte eye catcher van dit appartement is de plafondhoogte op de vierde verdieping, dit geeft een zeer ruimtelijk gevoel. Het appartement is voorzien van een airconditioning installatie op beide verdiepingen.

Het appartement is momenteel ingericht als twee slaapkamers, een royale woonkamer en een ruime vierde verdieping met een eetkamer en de recent opgeleverde keuken. Het is mogelijk om de indeling zelf nog te wijzigen, door bijvoorbeeld de woonkamer in gebruik te nemen als een master bedroom met een inloop kast, daarnaast kunnen de twee huidige slaapkamers ook als werkkamer of hobby kamer dienen. Er is ruimte op de vierde verdieping om een grote eetkamer te creëren, echter kan deze ook worden ingericht als knusse woonkamer.

Dakterras: in 2022 is het dakterras geplaatst met een ligging op het zuiden, je bereikt het dakterras via de schuifpui (triple glas) met zwarte accent kozijnen.

Omgeving:
Het appartement bevindt zich in het gezellige Amsterdam West, nabij het Surinameplein. Hoewel de Antillenstraat rustig is, bevinden alle voorzieningen zich in de buurt. Voor dagelijkse boodschappen zijn de Baarsjesweg en de Overtoom op loopafstand, en er zijn diverse gezellige cafés en restaurants in de omgeving. Met het Vondelpark en het Rembrandtpark op loopafstand is er voldoende groen. Het stadscentrum is binnen 10 minuten fietsen bereikbaar. Het appartement heeft een gunstige ligging ten opzichte van openbaar vervoer, met tramlijnen 1, 17 en 27 om de hoek en station Lelylaan op 5 minuten fietsafstand. Voor automobilisten is de ring A10 gemakkelijk bereikbaar via de Cornelis Lelylaan.

Vereniging van Eigenaren:
De Vereniging van Eigenaars Antillenstraat 3 bestaat uit 4 leden, in eigen beheer, er wordt jaarlijks vergaderd. De Vereniging van Eigenaren is voornemens om een meerjarenonderhoudsplan op te laten stellen in het komende jaar.

Bijzonderheden:
– 88 m² gebruiksoppervlakte wonen;
– Dakterras van 14 m² met een zonnige zuidligging;
– Gelegen in het hippe Amsterdam West, om de hoek van het Surinameplein;
– Gelegen op eigen grond, geen erfpacht;
– Parkeren: West 1.3, conform vergunningenstelsel van de Gemeente Amsterdam;
– Recent volledig gerenoveerd;
– Vereniging van Eigenaren in eigen beheer, de servicekosten per maand bedragen: € 183;
– Oorspronkelijk gesplitst in 2010, wijziging splitsing in 2023;
– Oplevering in overleg, kan snel;
– Asbest- en ouderdomsclausule van toepassing, standaard bij woningen ouder dan 1990;
– Niet zelf bewoningsclausule van toepassing, verkoopster heeft het appartement niet bewoond.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Antillenstraat 3-4
Postcode
1058 GW

VIDEO

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Airconditioning, Schuifpui
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €450.000

   Vogelenzangstraat 62-2

   1058 SW AMSTERDAM
   1 badkamers
   54 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €400.000

   Olympiaweg 40H

   1076 VZ AMSTERDAM
   1 badkamers
   40 m2 oppervlakte
   2 kamers
  • Appartement €3.500

   Eerste Constantijn Huygensstraat 86-3

   1054 BX AMSTERDAM
   1 badkamers
   88 m2 oppervlakte
   4 kamers