Verkocht

Beethovenstraat 115II

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 850.000 111 m2 Ja

BESCHRIJVING

GOED BEMETEN APPARTEMENT MET BALKON IN DE CHIQUE BEETHOVENSTRAAT IN AMSTERDAM OUD-ZUID

Dit ruime appartement (111m2) is gelegen op de tweede verdieping van een prachtig pand uit 1931. Er zijn diverse stijlkenmerken behouden gebleven, waaronder het glas-in-lood en de klassieke paneeldeuren. De Beethovenstraat is een van de meest prestigieuze straten van Amsterdam, waar je heerlijk kunt eten, borrelen en shoppen. Bovendien is het appartement dankzij zijn fantastische ligging goed bereikbaar.

INDELING
De entree geeft toegang tot de L-vormige woonkamer- en eetkamer en aan de voorzijde heb je een prachtig uitzicht op het water van de Stadionkade. De houthaard zorgt voor veel sfeer. Dankzij de mooie layout heeft deze ruimte veel mogelijkheden en wanneer je de openslaande deuren naar het balkon openzet haal je buiten naar binnen.
De keuken geeft tevens toegang tot het balkon welke gelegen is op het oosten. Dit is de perfecte plek om je dag te beginnen met een kopje koffie en te genieten van de zon.
De hal geeft verder toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn royaal en hebben veel natuurlijke lichtinval. Desgewenst kan een van de slaapkamers worden ingericht als thuiskantoor of gym. De badkamer is ruim en voorzien van een ligbad met een douche, een badkamermeubel met opbergruimte en een wastafel. Tevens is er in de entree een separaat toilet aanwezig.

Het appartement beschikt over een fraaie eiken houtenvloer met bies en een plafondhoogte van maar liefst 2,76m.

LIGGING
Dit heerlijke appartement ligt op een zeer gewilde locatie in Oud-Zuid. In de Beethovenstraat vind je een grote variatie aan trendy winkels en fijne horeca. Bij het stijlvolle Ferilli’s kun je terecht voor de lekkerste Italiaanse gerechten en bij Le Pain Quotidien vind je de beste broodjes. De Zuidas, het Beatrixpark, het Concertgebouw en diverse musea, waaronder het Rijksmuseum, liggen om de hoek. Op de fiets ben je binnen twintig minuten in het centrum van de stad en met het openbaar vervoer ben je binnen een kwartier op Schiphol en de Zuidas. Ook de ring A10 is gemakkelijk en snel te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
-Gelegen in de chique Beethovenstraat
-Gesplitst in 2003
-Balkon op het oosten aan de achterzijde
-Voorzijde voorzien van dubbel glas
-Erfpachtcanon afgekocht t/m 30-11-2053
-Professionele VvE beheer door Delair Vastgoed Beheer
-Voorzijde geschilderd in 2022
-Oplevering per direct mogelijk

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Beethovenstraat 115II
Postcode
1077 HZ

VIDEO

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
TV kabel
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €400.000

   Koninginneweg 211-A

   1075 CS AMSTERDAM
   1 badkamers
   51 m2 oppervlakte
   2 kamers
  • Appartement €650.000

   Kuipersstraat 199

   1073 ER AMSTERDAM
   1 badkamers
   76 m2 oppervlakte
   2 kamers