Verkocht

Beysterveld 209

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 550.000 91 m2 Ja

BESCHRIJVING

Op zoek naar een heerlijk licht en ruim appartement in een groene omgeving en op fietsafstand van hartje Amsterdam?
Dan is Beysterveld 209 misschien wel perfect. Het is gelegen nabij het Amstelpark met goede uitvalswegen nabij, evenals goed openbaar vervoer. Ook het Groot Gelderlandplein is zo te bereiken.
De woning van (circa 91 m2) is praktisch ingedeeld en van alle gemakken voorzien zoals o.a twee slaapkamers, twee badkamers en een fijn ruim balkon gelegen op het Zuiden.

Begane grond:
Via de gemeenschappelijke entree op de begane grond is het appartement met zowel de lift als het trappenhuis te bereiken. Tevens bevinden zich op deze verdieping ook de prive bergingen.
De entrees zijn recent vernieuwd en voorzien van nieuwe liften.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. De entree is voorzien van een garderoberuimte en afsluitbaar van de rest van de hal. Vervolgens kom je binnen in de hal waarbij er aan de rechterzijde twee goed formaat slaapkamers te vinden zijn. De master bedroom heeft hierbij directe toegang tot één van de twee badkamers. Deze badkamer ensuite is uitgerust met een inloopdouche en een wastafelmeubel.
Aan de linkerzijde van de hal is badkamer twee welke is voorzien van een ligbad, wastafel en ruimte voor de wasmachine en droger. Tevens is er een separaat toilet en berging te vinden. Tot slot arriveer je in de riante woonkamer met open keuken en zonnig balkon. De woonkamer is gelegen over de breedte van het appartement en daardoor heel licht.

OMGEVING:
Beysterveld 209 is onderdeel van het geliefde complex “Amstel Circe”. Het pand beschikt over een lift en een inwonende huismeester. De ligging is centraal, groen en rustig. Op loopafstand vind men het het Amstelpark. Dit is een fijne plek om met vrienden bijeen te komen of om sportief doorheen te wandelen. Daarnaast is het ook mogelijk om te gaan varen, roeien of suppen op de Amstel.
Ook op loopafstand treft u het overdekte winkelcentrum “Groot Gelderlandplein”, de Zuidas en de Beethovenbuurt met een variëteit aan winkels en exclusieve boetiekjes, evenals talloze restaurants. Het appartement is eenvoudig te bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte van circa 91 m2 (NEN2580-meetrapport aanwezig)
– Twee slaapkamers;
– Twee badkamers;
– Op loopafstand van het Gijsbrecht van Aemstelpark en de Amstel rivier;
– Op fietsafstand van centrum Amsterdam (circa 15 min);
– Huismeester in het pand aanwezig;
– Lift aanwezig;
– Kindvriendelijke buurt met kinderopvang en scholen om de hoek;
– Het appartement is gelegen op erfpachtgrond, tijdvak loopt tot 31 juli 2036 en de canon is tot einde tijdvak vooruitbetaald. De aanvraag van de spijtoptantenregeling onder de gunstige voorwaarden voor de eeuwigdurende erfpacht is tijdig gedaan, verkoper heeft zijn keuze nog niet gemaakt;
– Externe bergruimte aanwezig;

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Beysterveld 209
Postcode
1083 KD

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Schuifpui
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Woonhuis €3.850.000

   De Borcht 2

   1083 AC AMSTERDAM
   1 badkamers
   276 m2 oppervlakte
   6 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 539D

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   122 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers