Onder bod

Bilderdijkkade 89-2A

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 370.000 37 m2 Ja

BESCHRIJVING

Geweldige appartement gelegen op EIGEN GROND op een zeer gewilde locatie in Amsterdam Oud-West aan de Bilderdijkkade! Aan de voorzijde van het appartement ligt de kade met een grote steiger waar je heerlijk kunt genieten van het water en de omgeving. Op loopafstand is de Kinkerstraat met de Foodhallen, het Vondelpark en de Jordaan gelegen. De grachtengordel is ook vlakbij, een toplocatie dus!

Indeling:
Via het portiek van dit karakteristieke pand is op de tweede verdieping het appartement bereikbaar. Het is een goed ingedeeld appartement waardoor de ruimtes optimaal benut worden. Het appartement is gelegen aan de achterzijde en heeft uitzicht over de mooie groene binnentuinen.

De hal geeft toegang tot de woonkamer en badkamer. Het betreft een lichte woonkamer met slaapkamer en suite welke af te sluiten is middels openslaande deuren. Beide ruimtes hebben mooie plafondornamenten en er is veel opbergmogelijkheden door de ingebouwde kasten. De aangrenzende keuken beschikt over inbouwapparatuur en aansluiting voor de wasmachine. Via de keuken is er toegang tot het ruime balkon van circa 10 m² gelegen op het oosten, hier kan je heerlijk de dag opstarten! De badkamer is optimaal ingedeeld en beschikt over een inloopdouche, een wastafel en toilet.

Omgeving:
Het appartement is op steenworp afstand gelegen van de Kinkerstraat welke diversiteit aan winkels, cafés en koffietentjes biedt. Hier is de bekende “De Hallen” te vinden waar je lekker kan lunchen, dineren, naar de kapper of de bioscoop kan gaan. Op loopafstand is de Elandsgracht waar ook allerlei leuke winkels, cafés en restaurants te vinden zijn. De Overtoom is tevens nabij en sluit aan op het Vondelpark. Alle winkels voor dagelijkse boodschappen, zoals de Albert Heijn liggen om de hoek. Diverse uitvalswegen en openbaar vervoer bevinden zich evenals in de directe omgeving.

Vereniging van eigenaren
De vereniging van eigenaren bestaat uit 9 leden en wordt professioneel beheerd. Er is een Meerjarenonderhoudsplan aanwezig en de servicekosten bedragen € 61,17 per maand.

Bijzonderheden
– Gelegen op eigen grond;
– 37 m² aan gebruiksoppervlakte;
– Ruim balkon van 10 m² met uitzicht over de groen binnentuinen;
– Servicekosten bedragen € 61,17 per maand;
– Toplocatie in Oud-Zuid op de Bilderdijkkade;
– Geen zelfbewoningsclausule;
– Asbest- en ouderdomsclausule van toepassing, standaard bij woningen ouder dan 1990;
– Oplevering in overleg.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de

NVM voorwaarden.
This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Bilderdijkkade 89-2A
Postcode
1053 VL

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €575.000

   Jacob van Lennepstraat 230C

   1053 KB AMSTERDAM
   badkamers
   61 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €1.315.000

   Prinsengracht 474A

   1017 KG AMSTERDAM
   1 badkamers
   118 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.275.000

   Prinsengracht 474C

   1017 KG AMSTERDAM
   1 badkamers
   122 m2 oppervlakte
   3 kamers