Verkocht

Blasiusstraat 70M

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 425.000 51 m2 Ja

BESCHRIJVING

WONEN OP EEN TOP LOCATIE VLAKBIJ DE WEESPERZIJDE IN EEN HOOGWAARDIG GERENOVEERD APPARTEMENT VAN 51 M2 MET EEN HEERLIJK DAKTERRAS

Dit appartement is gelegen tussen de Wibautstraat, een van de bruisende straten in Amsterdam Oost en de prachtige Weesperzijde.
Voorheen kwam je hier onder andere voor het Volkshotel en (Club) Canvas en nu kan je daar een hele lijst aan hotspots toevoegen; Ga heerlijk dineren volgens bij Baut Oost, of een hemels stukje biefstuk bij “Loetje” Oost. Flaneer over de Weesperzijde of geniet van het Tropen museum, allen op nog geen 10 minuten loopafstand.

Daarnaast treft men natuurlijk alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand; een mega Albert Heijn om de hoek, een apotheek, de bekende bakkerij en Maalderij Hartog’s Volkoren (welke pal tegenover het appartement ligt) alsmede het populaire Grand café “Lokaal”.
Ook de Eerste Oosterpakrstraat biedt een diversiteit aan eethuizen en restaurants en een stukje verder natuurlijk het Beukenplein waar menig food lover zijn hart kan ophalen.

De Wibautstraat staat aan de ene kant nauw in verbinding met Oost maar ook de prachtige Weesperzijde, de Amstel, de Pijp en de Rivierenbuurt zijn binnen no time bereikbaar.

Over de geweldige locatie raken we niet uitgesproken maar laten we vooral het fantastische appartement niet vergeten. Het appartement is volledige hoogwaardig gerenoveerd in 2015 en is genomineerd geweest voor de Amsterdamse Nieuwbouw prijs in 2016.
Het appartementencomplex is volledig gerenoveerd in 2015 (inclusief elektra, wanden en gevels, trappenhuizen, vloeren en funderingen, ramenen en kozijnen).

Indeling
Trap naar de vierde verdieping.
Entree appartement middels hal met meterkast.
Vervolgens de woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; vaatwasser, magnetron, oven en afzuigkap (allen Bosch).
De keuken heeft een modern design is strak en greeploos en heeft een zwart composietsteen werkblad.
Middels de woonkamer toegang tot de kamer welke nu ingedeeld is als eetgedeelte, deze ruimte kan zeer gemakkelijk afgesloten worden door een op maar gemaakte deur welke beschikbaar is.
Door de keuken betreed men de hal welke toegang verschaft tot de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.
Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer welke door de hoekligging zeer ruim en licht is.

Bereikbaarheid
Metrostations Wibautstraat en Weesperplein zijn binnen 2 minuten bereikbaar maar ook het Amstelstation (met diverse bus, tram en treinverbindingen) is makkelijk bereikbaar.
Daarnaast stopt er een tram voor de deur en staat men binnen 10 fietsminuten op de Dam.

VVE
De VVE wordt professioneel beheerd, er wordt jaarlijks vergaderd en er is een MJOP aanwezig.

Erfpacht
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond welke is afgekocht t/m 31 oktober 2064.

Kenmerken:
– 3-kamer appartement
– 51 m2 aan woonoppervlakte
– Dakterras met subliem uitzicht
– Gelegen op een top locatie tussen de Weesperzijde en de Wibautstraat
– Appartement volledige gerenoveerd in 2015, inclusief funderingsherstel
– Energielabel B
– Volledig geïsoleerd
– Servicekosten 122,30 per maand
– Actieve en gezonde VvE
– Erfpacht afgekocht t/m 31-10-2064
– Oplevering in overleg

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Blasiusstraat 70M
Postcode
1091 CW

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €785.000

   Ceintuurbaan 470

   1074 EC AMSTERDAM
   1 badkamers
   94 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €650.000

   Kuipersstraat 199

   1073 ER AMSTERDAM
   1 badkamers
   76 m2 oppervlakte
   2 kamers
  • Appartement €5.900

   Henri Polaklaan 27H

   1018 CR AMSTERDAM
   2 badkamers
   146 m2 oppervlakte
   4 kamers