Verhuurd

Buitenveldertselaan 78B1

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.925 62 m2 Ja

BESCHRIJVING

BUITENVELDERTSELAAN 78B1 IN QUARTZ – TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT

Kenmerken:
– Twee slaapkamer appartement van 62 m², met één badkamer;
– Gelegen op de 21ste etage;
– Mooie woonkamer met een balkon op het oosten;
– Vloerverwarming en koeling;
– Snelle, beveiligde liften vanuit de parkeergarage naar de 21ste etage;
– Inclusief PVC vloer, gordijnen, verlichting, inbouwkasten, luxe keuken en badkamer, exclusieve segment van het gebouw;
– Luxe, ruime keuken voorzien van alle inbouwapparatuur van Siemens en een Quooker combi-kraan;
– Luxe badkamer met toilet en douche;
– Optionele parkeerplaatsen in de ondergrondse garage voor € 315,- per maand;
– 24/7 receptie en beveiliging in de lobby van het gebouw;
– Sportschool in het gebouw;
– Rustige en veilige locatie in Amsterdam dichtbij de Zuidas en het Gelderlandplen (shuttle bus service van Quartz naar het Gelderlandlplein);
– Woningdelers niet toegestaan;
– De gebruikte foto’s zijn van een vergelijkbaar appartement in het gebouw.

Binnenkomst in de entree met meterkasten, ruime berging, apart toilet en trap naar de verdieping. Aan de oostzijde de ruime woonkamer met de luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot het balkon op het oosten.
Gang met ruime berging voor opslag/techniek met aansluiting voor wasmachine/droger, apart toilet en moderne badkamer wastafel en inloopdouche. Aan de oostzijde twee slaapkamers met inbouwkasten. Alle appartementen van dit type zijn voorzien van een extra breed PVC vloer, wandafwerking, inbouwkasten, gordijnen en verlichting.

Q-Residences
Amsterdam is een icoon rijker. Op de hoek van de Buitenveldertselaan en de Van Nijenrodeweg staat een imposante woontoren, die door haar bijzondere vorm direct in het oog springt. De sierlijke stapeling van 23 verdiepingen in combinatie met de uitspringende balkons en afgeronde vormen maakt Quartz een uniek gebouw in Nederland. Quartz wordt door een prachtig plaza verbonden met haar lagere alter ego Qube. Samen vormen zij Q Residences.
Q-Residences staat voor wonen in het groen. Niet alleen het door Piet Oudolf ontworpen plaza biedt het hele jaar rond bijzondere begroeiing. Het aangrenzend Gijsbrecht van Aemstelpark met haar statige platanen en het Amsterdamse Bos geven een ultieme groenbeleving.
De directe omgeving van Q-Residences kenmerkt zich door een groot aanbod aan faciliteiten: cultuur en vertier, sport, recreatie en educatie. Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht in het naastgelegen winkelcentrum Rooswijck; voor een uitgebreider aanbod en luxe winkels ga je naar het nabijgelegen Gelderlandplein.

Quartz
Zodra je de imposante lobby van Quartz binnen loopt, voel je je direct thuis. De lift brengt je naar jouw verdieping waar je je appartement bereikt in een strakke gang met hoge witte plinten en elegant breed omlijste zwarte deuren. In Quartz kan je kiezen uit bijzonder aangename appartementen van verschillende grootte en afwerking. Kwaliteit staat centraal en vertaalt zich in grote raampartijen die een royale hoeveelheid daglicht toelaten. Buiten wordt letterlijk naar binnen getrokken. Voor het interieur zijn luxe designkeuzes gemaakt waaronder een hoogwaardige keuken, lichte betegelde badkamer en natuurlijk vloerverwarming en -koeling.

Wonen in Quartz staat voor wonen in een nieuwe icoon in Amsterdam. Wil je meer weten over de verschillende type woningen die in Quartz beschikbaar zijn en je interesse bij ons kenbaar maken, ga dan naar de projectwebsite q-residences.nl/contact. Een link naar deze pagina staat op de project pagina onder de kaart. Of neem contact op met een van de makelaars.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Buitenveldertselaan 78B1
Postcode
1081 AB

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Glasvezel kabel
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 539D

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   122 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Woonhuis €3.850.000

   De Borcht 2

   1083 AC AMSTERDAM
   1 badkamers
   276 m2 oppervlakte
   6 kamers