Verkocht

Crynssenstraat 17III

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 425.000 54 m2 Ja

BESCHRIJVING

Crynssenstraat 17-III – fantastisch appartement in de Baarsjes met groot dakterras

Op de 3e verdieping van een mooi pand uit 1929 tref je dit ruime appartement van 54 m2 met een heerlijk balkon en op de 4e verdieping een zolderkamer van 8 m2 en een geweldig dakterras. De Crynssenstraat ligt op een fantastische plek. Hier woon je precies tussen het Vondelpark en het Rembrandtpark en profiteer je dagelijks van alles wat de gezellige Baarsjes te bieden heeft.

Een heerlijk rustige werkkamer

De gehele woonverdieping bevindt zich op de 3e verdieping, het cadeautje vind je op de 4e verdieping. Daar is de berging geïsoleerd en voorzien van ramen, waardoor je er perfect kunt werken. Heerlijk rustig. Hiervandaan loop je zo het dakterras op van ruim 6 bij 4 meter. Het spreekt voor zich dat je hier op een mooie dag heerlijk in de zon zit. Barbecue aan en genieten maar.

INDELING

3e verdieping

De woonkamer met originele schouw, ligt aan de voorzijde. Direct hieraan grenst nu een werkkamer. Je zou de ruimte er ook bij kunnen trekken of er een slaapkamer van maken. De slaapkamer aan de rustige hofzijde heeft een meer dan 2 meter brede, ingebouwde kast en openslaande deuren naar het balkon op het westen. Ook via de aparte keuken kun je het balkon oplopen.

De keuken in neutrale kleurstelling is keurig onderhouden en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het brede fornuis en de Amerikaanse koelkast blijven achter. De massief houten vloer is doorgelegd op de gehele 3e verdieping en overal zijn de muren mooi glad gestuct.

4e verdieping

Via een vaste trap in de centrale entreehal kom je op de 4e verdieping met geweldig dakterras en een werkkamer van circa 8 m2. Door het grote raam, de goede isolatie en verwarming is de berging getransformeerd tot een heel comfortabele (werk)kamer.

LIGGING

Als je op zoek bent naar een bruisende woonplek, waarvandaan je ook zo het park inwandelt en de ring A10 oprijdt, dan is de Baarsjes ideaal. Je hebt echt alles in de buurt. Van kroeg tot goede restaurants, winkels en de sportschool. Daarbij fiets je in 10 minuten naar hartje Amsterdam en de tram en bus stoppen aan de Hoofdweg op 5 minuten loopafstand. Zin om te sporten of in het park af te spreken met vrienden? Je hebt het voor het kiezen. Zowel het Vondelpark als het Rembrandtpark liggen op 10 minuten loopafstand.

BIJZONDERHEDEN

· Woonoppervlakte 54 m2
· Fantastisch dakterras en balkon op het westen
· Berging op de 4e verdieping geschikt gemaakt als werkplek
· Geen bovenburen
· Dubbel glas
· Gelegen op erfpachtgrond afgekocht tot 31 juli 2061
· Vereniging van eigenaren, met 8 leden, wordt professioneel beheerd
· Servicekosten € 139,80 per maand

Vanzelfsprekend leiden wij je graag rond voor een bezichtiging. Maar, we hebben in deze tijd wel enkele corona voorzorgsmaatregelen. Wij vertellen het je graag bij het inplannen van de bezichtiging. Ben je geïnteresseerd maar wil je (nog) geen fysieke bezichtiging laat het ons weten, dan kunnen wij je de woning laten zien via videobellen en kun je aan onze collega alle vragen stellen die je hebt terwijl hij/zij in de woning met je rondloopt.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Crynssenstraat 17III
Postcode
1058 XT

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €3.500

   Eerste Constantijn Huygensstraat 86-3

   1054 BX AMSTERDAM
   1 badkamers
   88 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €400.000

   Marathonweg 13-2

   1076 SX AMSTERDAM
   1 badkamers
   42 m2 oppervlakte
   2 kamers
  • Appartement €1.315.000

   Prinsengracht 474A

   1017 KG AMSTERDAM
   1 badkamers
   118 m2 oppervlakte
   4 kamers