Verkocht

De Boelelaan 343

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 350.000 83 m2 Ja

BESCHRIJVING

SENIORENAPPARTEMENT: Wonen en leven op individuele basis voor bewoners vanaf 55 jaar in Amsterdam Zuid!

Het appartementencomplex Zuidwende is de perfecte plek voor 55-plussers om optimaal te genieten. Gelegen op het kruispunt van de De Boelelaan, Van Leijenberghlaan en Beethovenstraat ligt dit net afgewerkte en goed verzorgde appartement op de zesde verdieping. Het appartement is voorzien van een ruim balkon op het zuiden en het is uitgerust met een keuken en twee slaapkamers.

Het complex biedt alle comfort van thuis voor 55-plussers die zelfstandig willen wonen. Er is ook een conciërge aanwezig in de entree van het complex, die alles overziet.

De ligging van het complex is recht tegenover het Business District van Amsterdam, de prestigieuze Zuidas. De buurt biedt uitstekende voorzieningen, zoals fietspaden, winkelcentra en medische voorzieningen. Zo ligt station Amsterdam Zuid met een metroknooppunt op nog geen 500 meter afstand van het gebouw. Deze locatie maakt het appartement echt uniek.

INDELING:
Entree, gesloten keuken, bestaande uit een 2 pits keramische kookplaat en een inbouwmagnetron. Bijkeuken met wasmachine en droger. Interne bergruimte in het appartement.
Royale doorzon woonkamer met een deur naar het balkon aan de achterzijde op het Zuiden.
Ruime slaapkamer met twee inbouwkasten. De tweede slaapkamer is momenteel in gebruik als werkkamer, deze kan weer in gebruik worden genomen als slaapkamer.
In de onderbouw is er een externe bergruimte.

LOCATIE:
Het appartementencomplex “Zuidwende” ligt op de hoek van De Boelelaan, Van Leijenberghlaan en Beethovenstraat, tegenover de prestigieuze Zuidas. Op tien minuten loopafstand is het Groot Gelderlandplein, waar u gezellig kunt winkelen. De (gratis) Gelderlandpleinlijn bus brengt u vanaf de Zuidas naar het Gelderlandplein en terug. Alle voorzieningen en culturele mogelijkheden die Amsterdam te bieden heeft zijn vanuit Zuidwende direct bereikbaar, door een prima verbinding met het openbaar vervoer. Het Amsterdamse Bos bereikt u in enkele minuten. Voor een wandeling in de directe omgeving heeft u de keuze uit drie fraaie parken (Beatrixpark, Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark). Met de auto bent u in twee minuten op de Ringweg. Het NS-station Zuid/WTC (trein/metro) is op loopafstand en binnen een kwartier bent u op Luchthaven Schiphol.

PARKEREN:
Het is mogelijk om te parkeren via het vergunningenstelsel van de Gemeente Amsterdam op de openbare weg. Met enige regelmaat komen er parkeerplaatsen vrij die in beheer zijn bij de serviceflat. Deze parkeerplaatsen zijn te huur.

BIJZONDERHEDEN:
– 3 kamer appartement op de zesde verdieping van het seniorencomplex Zuidwende;
– Er is een lift in het complex aanwezig;
– Er ligt een nette PVC vloer in het gehele appartement;
– Top locatie aan de Zuidas en op de kop van de Beethovenstraat, dichtbij winkelcentrum Gelderlandplein;
– 83 m² gebruiksoppervlakte wonen;
– Lift vernieuwd;
– Externe berging op de begane grond;
– Servicekosten ca. € 435,55,- per maand, exclusief stookkosten. De stookkosten bedragen ca. € 170,- per maand;
– Het appartement is gelegen op erfpacht, de jaarlijkse te indexeren canon bedraagt ca. € 177,- per jaar. Het tijdvak loopt tot en met 30 juni 2036. De verkoper heeft tijdig een aanvraag gedaan bij de Gemeente Amsterdam voor het overstappen onder de gunstige eeuwigdurende voorwaarden en is momenteel nog in afwachting van een reactie;
– Huismeester aanwezig;
– De VvE hanteert een leeftijdsgrens van 55 jaar en een ballotage. Zelfredzaamheid is één van de criteria voor bewoning. Meer informatie treft u op www.zuidwende.nl;
– Er is een meerjarenonderhoudsplanning van toepassing;
– De VvE organiseert diverse uitstapjes voor de bewoners;
– Ouderdomsclausule en asbestclausule van toepassing, standaard bij woningen ouder dan 1990;
– Niet zelf bewoningsclausule van toepassing;
– De VvE wordt professioneel beheerd door Minerva Vastgoedbeheer.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
De Boelelaan 343
Postcode
1082 RE

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Buitenzonwering, Lift
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €2.995.000

   Gustav Mahlerlaan 319

   1082 MK AMSTERDAM
   3 badkamers
   205 m2 oppervlakte
   5 kamers
  • Parkeergelegenheid €345

   George Gershwinlaan 11PP

   1082 MT AMSTERDAM
   badkamers
   m2 oppervlakte
   kamers
  • Appartement €975.000

   Roerstraat 61H

   1078 LK AMSTERDAM
   1 badkamers
   96 m2 oppervlakte
   4 kamers