Verkocht onder voorbehoud

De Clercqstraat 6F

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 600.000 67 m2 Ja

BESCHRIJVING

Sfeervol en ruim 3 kamer appartement van 67 m2 met riant dakterras op het zuiden van 43 m2 gelegen op eigen grond. Het dakterras biedt fenomenaal uitzicht over Oud-West en de Jordaan.

De buurt is levendig en divers. Gelegen in het hart van Amsterdam Oud-west, biedt de buurt een mix van historische charme en moderne voorzieningen.

Indeling:
De entree van de woning en de privé hal is gelegen op de vierde verdieping van het gemeenschappelijke trappenhuis, via waar je de woning betreedt op de vijfde verdieping. Verrassend is de royale en lichte woonkamer met open keuken. Door de grote karakteristieke ramen aan de voorzijde is er prachtig lichtinval en kijk je over Amsterdam Oud-west uit. De open keuken met kookeiland is in 2023 volledig gerenoveerd en is van alle gemakken voorzien.
Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de twee slaapkamers. De badkamer is gelegen in het midden van de woning en is voorzien van ligbad, separate douche, toilet en wastafel.
Via de trap in de woonkamer is er toegang tot het fantastisch grote dakterras met bar en lounge. Hier kan de gehele dag genoten worden van het fenomenale en wijde uitzicht over de stad.

Omgeving:
Het appartement bevindt zich in het populaire Amsterdam Oud-West, dicht tegen de gezellige Jordaan aan. Met de nabijheid van het centrum en de Jordaan biedt dit stukje Amsterdam alles wat je nodig hebt op loopafstand. Zo is er een divers aanbod aan winkels, supermarkten, sport- en recreatiemogelijkheden en verschillende terassen en restaurants.
Tevens heeft het appartement een gunstige ligging ten opzichte van openbaar vervoer, met bus- en tramhalte Rozengracht en Marnixstraat om de hoek.

Vereniging van eigenaren:
De vereniging van eigenaren aan de Clercqstraat 6 bestaat uit 6 leden en is in eigen beheer. De vereniging is gezond, er wordt jaarlijks vergaderd en onderhoud wordt in overleg gedaan. De servicekosten bedragen €175,- per maand.

Bijzonderheden
– Gelegen op eigen grond;
– 67 m2 aan gebruiksoppervlakte;
– Dakterras van 43 m2 gelegen op het Zuiden met uitzicht over Amsterdam Oud-west en de Jordaan;
– Vereniging van Eigenaren bestaat uit 6 leden en is in eigen beheer;
– Servicekosten bedragen €175,- per maand;
– Oplevering in overleg, voorkeur medio mei 2024;
– Asbest- en ouderdomsclausule van toepassing, standaard bij woningen ouder dan 1990.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
De Clercqstraat 6F
Postcode
1052 NC

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €3.500

   Dichtershofje 25

   1053 RR AMSTERDAM
   1 badkamers
   86 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Parkeergelegenheid €250

   Wijdesteeg 4PPmotor

   1012 RN AMSTERDAM
   badkamers
   m2 oppervlakte
   kamers
  • Parkeergelegenheid €550

   Wijdesteeg 4PP

   1012 RN AMSTERDAM
   badkamers
   m2 oppervlakte
   kamers