Verkocht

Generaal Vetterstraat 19-HS

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 560.000 75 m2 Ja

BESCHRIJVING

Generaal Vetterstraat 19 -HS – Amsterdam #Ymereverkoopt

Let op: Eigen bewoningsclausule van toepassing: Koper is verplicht het verkochte daadwerkelijk als hoofdbewoner te bewonen voor ten minste een periode van 3 jaar!

Benedenwoning (75 m²) met tuin op het oosten en schuur in een rustige straat met uitsluitend bestemmingsverkeer. Momenteel heeft het appartement drie slaapkamers, de indeling kan naar eigen wensen worden ingedeeld. De woning is gelegen in de gezellige Hoofddorppleinbuurt. Het appartement heeft een energielabel A.

Indeling:
Eigen entree vanaf straatniveau. Het appartement is gelegen op de begane grond verdieping.
Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde van het appartement. Vanuit de grotere slaapkamer is er toegang tot de badkamer.
De badkamer bestaat uit een inloopdouche, wastafel, wasmachine aansluiting en handdoekradiator. De CV Ketel (Intergas, bouwjaar 2014) en de meterkast zitten in de afgesloten bergkast, bereikbaar vanuit de hal. Separaat toilet.
Woonkamer met toegang tot de tuin via de schuifpui. De eenvoudige keuken is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement en tevens geeft toegang tot de tuin.
De achtertuin (ca 38 m²) is gelegen op het oosten en er is een achterom aan de achterzijde van de tuin. Er zijn twee schuurtjes in de tuin.
Het appartement is voorzien van dubbel glas en mechanische ventilatie.

Erfpacht is afgekocht t/m 30 september 2063. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 2000 zijn van toepassing.
De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door Ymere, er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

Omgeving:
De Generaal Vetterstraat is een rustige en gunstig gelegen straat, omgeven door water en groen aan de monding van Schinkel naar het Nieuwe Meer. De grote speeltuin en basisschool De Leertuin liggen aan het einde van de straat. Nabijgelegen voorzieningen zoals tennisbanen, voetbalvelden en diverse sportverenigingen zijn te vinden bij Sporthallen Zuid. Er zijn meerdere scholen in de buurt, een ruim aanbod aan winkels, restaurants en cafés bij de nabijgelegen Hoofddorppleinbuurt. Voor recreatie zijn er volop mogelijkheden, het Amsterdamse Bos en het Vondelpark zijn binnen handbereik. Daarnaast is het Museumplein, De Pijp, en de binnenstad dichtbij. De ligging ten opzichte van A10 zorgt voor een snelle toegang tot de stad. Parkeren is vrijwel altijd een optie voor de deur, dankzij het beperkte bestemmingsverkeer in de straat. Openbaar vervoer zoals de metro bij Henk Sneevlietweg en tram 2 bevinden zich op loopafstand. Parkeren is mogelijk via het vergunningenstelsel van de Gemeente Amsterdam, voor meer informatie over de wachttijden voor een parkeervergunning verwijzen wij u graag naar de website van de Gemeente Amsterdam.

De volgende clausules zullen in de koop- en leveringsakte worden opgenomen:

1. Eigenschappen verkochte:
Koper is op de hoogte van het feit dat verkoper het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en/of bewoond en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt of bewoond. In verband hiermee zijn partijen overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken volledig voor rekening en risico van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee uitdrukkelijk rekening is gehouden.

2. Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de woning inmiddels meer dan 95 jaar oud is en bekend te zijn met de dienovereenkomstige staat van het gebouw en de gebruikseenheid. Koper aanvaardt alle in verband daarmee voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van het gebouw en de gebruikseenheid, in het bijzonder wat betreft fundering, gevels, leidingen, lozingen, daken en eventueel installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering kunnen zijn voor het normale gebruik van het verkochte. Koper is zich er van bewust dat hem de mogelijkheid wordt geboden op eigen kosten een bouwkundige keuring uit te (laten) voeren. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Koper bevestigt uitdrukkelijk dat het verkochte – met in acht name van het vorenstaande – in de zin van artikel 7.17 Burgerlijk Wetboek aan de gesloten overeenkomst beantwoordt.

3 Anti-speculatiebeding
Koper is jegens Verkoper verplicht het Verkochte zelf te bewonen casu quo te laten bewonen door zijn meerderjarige kind(eren) en/of zijn ouders én het Verkochte niet te vervreemden gedurende een termijn van drie jaar na de Leveringsdatum van het Verkochte, zulks om ongewenste speculatie te voorkomen.
Koper kan van deze verplichting ontheffing krijgen van Verkoper indien zich binnen deze termijn van drie jaar omstandigheden voordoen, welke ten tijde van de juridische levering redelijkerwijze niet te voorzien waren en ten gevolge van welke omstandigheden redelijkerwijze niet van hem verlangd kan worden dat hij het Verkochte blijft gebruiken of doen gebruiken zoals vermeld. Bij overtreding of niet nakoming van deze verplichting is Koper in verzuim en is Koper een door het enkele feit der niet-nakoming onmiddellijk opeisbare boete groot vijftigduizend euro (€ 50.000,00) verschuldigd ten behoeve van Verkoper, zonder dat enige ingebrekestelling zal zijn vereist. Het onderhavige anti-speculatiebeding heeft geen werking in geval van executoriale verkoop ex artikel 268 boek 3 van het Burgerlijk Wetboek.

BIJZONDERHEDEN
– Totale woonoppervlakte ca 75 m²;
– Erfpacht: canon is afgekocht t/m 30-09-2063;
– Vaste projectnotaris: Spier en Hazenberg notarissen;
– Voormalige huurwoning;
– Energielabel A;
– Voorrangsregeling voor sociale huurders van toepassing;
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing met boetebeding;
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders);
– De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door Ymere, er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig;
– De servicekosten bedragen circa € 108,07 per maand;
– De woning dient gerenoveerd te worden;
– Voorzien van dubbel glas;
– Oplevering per direct mogelijk;
– Veel parkeermogelijkheden, alleen bestemmingsverkeer in de straat;
– Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Generaal Vetterstraat 19-HS
Postcode
1059 BS

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €550.000

   Gustav Mahlerlaan 537E

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   58 m2 oppervlakte
   1 kamers
  • Appartement €7.500.000

   Banstraat 27A

   1071 JW AMSTERDAM
   5 badkamers
   498 m2 oppervlakte
   11 kamers