Verkocht

Generaal Vetterstraat 21hs

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 500.000 74 m2 Ja

BESCHRIJVING

Generaal Vetterstraat 21 hs – Amsterdam

Let op: Eigen bewoningsclausule van toepassing: Koper is verplicht het verkochte daadwerkelijk als hoofdbewoner te bewonen voor ten minste een periode van 3 jaar; hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan Koper in bijzondere gevallen schriftelijk toestaan dat van het in de vorige zin bepaalde wordt afgeweken. Indien de Koper na bij aangetekend schrijven door Verkoper in gebreke te zijn gesteld, gedurende acht dagen nalatig blijft aan de uitvoering van dit artikel mede te werken, zal hij ten behoeve van de Verkoper een niet voor matiging vatbare, terstond opeisbare boete verschuldigd zijn van € 50.000,-.

Het appartement (ca. 74 m² ) is gelegen op de begane grond en heeft een heerlijke tuin van circa 48 m²! Deze tuin met achterom is gelegen op het oosten en heeft een vrijstaande houten berging voorzien van elektra. Dewoning is gelegen in de gezellige Hoofddorppleinbuurt en de erfpacht is afgekocht tot maar liefst 2063!

Indeling
Entree met tochtportaal, hal, bergruimte en toilet. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De badkamer is voorzien van een aansluiting voor een wastafel en een douche maar is op dit moment casco. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. De woonkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde en biedt via een glazenwand toegang tot de tweede slaapkamer aan de achterzijde. Deze slaapkamer heeft een schuifpui naar de achtertuin. De dichte keuken is aan de achterzijde gelegen en wordt casco opgeleverd. Er is tevens een loopdeur naar de achtertuin.

Omgeving
De woning is gelegen in de levendige Hoofddorppleinbuurt en tevens op korte afstand van het Delflandplein. Er zijn dan ook voldoende mogelijkheden om de dagelijkse boodschappen te doen. Verder zijn er diverse restaurantjes en caféetjes in de buurt. Zowel per auto als per openbaar vervoer is de wijk goed te bereiken. Parkeren kan op straat, er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig (betaald parkeren, voor meer informatie over wachttijden omtrent het aanvragen van een parkeervergunning verwijzen wij graag naar de gemeente Amsterdam).

Bijzonderheden
– kluswoning;
– voormalige huurwoning;
– Erfpachtcanon afgekocht tot 30-9-2063, er is geen aanvraag eeuwigdurende erfpacht gedaan door verkoper;
– Servicekosten bedragen circa €117,- per maand;
– Professionele VvE;
– Geen keuken en badkamer voorzieningen aanwezig;
– Voorbehoud gunning verkoper;
– CV-ketel Intergas bouwjaar 2012;
– Volledig voorzien van dubbel glas;
– Energielabel B;
– Ouderdoms-, eigen bewoning- en asbestclausule van toepassing;
– Projectnotaris is Spier en Hazenberg;
– Bij verkoop waarbij enkel particuliere partijen betrokken zijn geldt dat er pas sprake is van een overeenkomst als de koopakte bij de notaris getekend is;
– De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Vanzelfsprekend leiden wij je graag rond voor een bezichtiging. Maar, we hebben in deze tijd wel enkele corona voorzorgsmaatregelen. Wij vertellen het je graag bij het inplannen van de bezichtiging. Ben je geïnteresseerd maar wil je (nog) geen fysieke bezichtiging laat het ons weten, dan kunnen wij je de woning laten zien via videobellen en kun je aan onze collega alle vragen stellen die je hebt terwijl hij/zij in de woning met je rondloopt.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Generaal Vetterstraat 21hs
Postcode
1059 BS

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €400.000

   Koninginneweg 211-A

   1075 CS AMSTERDAM
   1 badkamers
   51 m2 oppervlakte
   2 kamers
  • Appartement €1.235

   Ottho Heldringstraat 3B99

   1066 AZ AMSTERDAM
   1 badkamers
   46 m2 oppervlakte
   2 kamers
  • Appartement €1.655

   Ottho Heldringstraat 3D10

   1066 AZ AMSTERDAM
   1 badkamers
   76 m2 oppervlakte
   3 kamers