Verkocht

George Gershwinlaan 135

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 700.000 98 m2 Ja

BESCHRIJVING

Wonen direct aan het George Gershwinplein op de Zuidas? Midden in het hart van de levendige Zuidas, staat in het prachtige Miles Building complex dit superfijne appartement te koop. Dit goed afgewerkte appartement is ruim opgezet en heeft 3 slaapkamers met een royaal balkon op het oosten. Hier kan je in de vroege uurtjes heerlijk van de zon genieten!

Miles Building is een statig gebouw met een mooie entreehal, een keurig afgewerkte verdiepingshal en een binnenplaats. Vanuit de hoofdentree is de lift te bereiken naar de tweede etage. Hier bevindt zich de entree van het appartement.

INDELING
De entreehal geeft toegang tot het toilet, een grote kast en de wasruimte. Het 3 meter hoge plafond geeft dit appartement veel ruimte. In combinatie met de gevel vullende raampartij zorgen voor een nog ruimtelijke effect. Vanuit de living is er via de schuifpui toegang tot het balkon (9,5m²), met fraai uitzicht over het George Gershwinplein en de Boelegracht. In de ochtend kan je hier heerlijk in de zon de Zuidas zien ontwaken.

In open verbinding met de living bevindt zich de moderne keuke. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een combi-oven, vaatwasser, een koel- vries combinatie en een inductiekookplaat met afzuigkap.

De slaapvertrekken zijn van het woongedeelte gescheiden, doordat hier nog een hal tussen zit. Wel zo fijn en rustig. Dat maakt dit appartement ook heel geschikt om met kinderen te wonen. Er zijn ook een aantal luxe extra’s in dit appartement. Zo heeft de master bedroom een nis waar je perfect een inloopkast van kunt maken en is er een tweede toilet in de gang. Naast dat de badkamer een inloopdouche, brede wastafel met meubel en toilet heeft, is er ook een heerlijk ligbad!

LIGGING
Wat jaren geleden een ambitie was van gemeente en ontwikkelaars is nu een feit. De Zuidas is een woon-werkgebied met internationale allure. Er is van alles te doen en te vinden en de bereikbaarheid is perfect, zowel met de fiets, auto als het openbaar vervoer. Je fietst overal zo naartoe. Van het Amsterdamse Bos tot het chique Zuid en de gezellige De Pijp. Verder ben je met de trein in 6 minuten op Schiphol en als je lekker een hapje wilt eten, kun je perfect op de Zuidas terecht. Je boodschappen en sporten doe je om de hoek. Je auto kun je trouwens kwijt in de parkeergarage.

ERFPACHT:
De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak is ingegaan op 16 oktober 2007 en loopt tot en met 15 oktober 2057. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De canon bedraagt thans € 3.990,95 per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd.

BIJZONDERHEDEN
– Woonruimte van circa 98m2 met aparte berging en ruim balkon van circa 4m2
– 3 slaapkamers
– Tweede toilet
– Vrij uitzicht over het George Gershwinplein
– Lift
– Nieuwbouw uit 2011
– Aparte berging
– Servicekosten bedragen thans € 204,40 per maand voor het appartement
– De Vereniging van Eigenaren van de woningen in Miles Building wordt professioneel beheerd door Eigen Haard VvE-beheer, er is een meerjaren onderhoudsplan aanwezig;
– Vloerverwarming
– Huur warmtepomp € 171,34 per maand
– Bronbeheer € 33,06 per maand
-Jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 3.990,95
– Projectnotaris: DLA Piper;

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
George Gershwinlaan 135
Postcode
1082 MT

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Schuifpui
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €550.000

   Gustav Mahlerlaan 537E

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   58 m2 oppervlakte
   1 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €730.000

   Van Heenvlietlaan 291

   1083 DD AMSTERDAM
   2 badkamers
   108 m2 oppervlakte
   3 kamers