Verkocht

George Gershwinlaan 223

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.000.000 134 m2 Ja

BESCHRIJVING

Wonen direct aan het George Gershwinplein op de Zuidas? Midden in het hart van de levendige Zuidas, staat in het prachtige Miles Building complex dit ruime appartement te koop.

Het is een goed ingedeeld 3-kamerappartement met een ruim hoekbalkon (ca. 37m²) gelegen op het Zuidwesten, waar je heerlijk tot in de late uurtjes van de zon kan genieten. Dit appartement bevindt zich op de zesde etage van het prachtige Miles Building complex dat in 2011 is opgeleverd. Het was een van de eerste gebouwen dat de populaire Zuidas sierde.

INDELING
Via de stijlvolle, gemeenschappelijke hoofdentree met binnenplaats kun je met de lift naar de verdieping, hier bevindt zich de entree van het appartement.

De zeer ruime woonkamer met verdiepingshoge ramen beschikt over een open keuken met kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is er toegang via de schuifpui tot het ruime balkon welke zowel op het zuiden als het westen is gelegen.

De slaapvertrekken zijn via de hal te bereiken. Het betreft twee ruime slaapkamers van goed formaat. Naast dat de badkamer een inloopdouche, toilet, en brede wastafel heeft, is er ook een heerlijk ligbad. Tevens is er een apart toilet in de gang gesitueerd.

Onder het gebouw is een parkeergarage waar je een of twee parkeerplaatsen kunt kopen vraagprijs is € 90.000,- k.k. per parkeerplaats. Hier vind je ook de bijbehorende privé berging.

LIGGING
Wat jaren geleden een ambitie was van gemeente en ontwikkelaars is nu een feit. De Zuidas is een woon-werkgebied met internationale allure. Er is van alles te doen en te vinden en de bereikbaarheid is perfect, zowel met de fiets, auto als het openbaar vervoer. Je fietst overal zo naartoe. Van het Amsterdamse Bos tot het chique Zuid en de gezellige De Pijp. Verder ben je met de trein in 6 minuten op Schiphol en als je lekker een hapje wilt eten, kun je perfect op de Zuidas terecht. Je boodschappen en sporten doe je om de hoek. Je auto kun je trouwens kwijt in de parkeergarage.

ERFPACHT
De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak is ingegaan op 16 oktober 2007 en loopt tot en met 15 oktober 2057. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De canon bedraagt thans € 6.486,26 per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd.

BIJZONDERHEDEN
– Woonruimte van ca. 134m² (NEN-meetrapport aanwezig);
– Ruim balkon van ca. 36m² op Zuidwesten;
– Energielabel A++;
– 2 slaapkamers;
– Tweede toilet;
– Vrij uitzicht;
– Vaste projectnotaris: Hemwood Notariaat B.V.;
– Lift;
– Aparte berging;
– Er geldt voor koper een zelfbewoningsplicht gedurende twee jaar na levering;
– Er is een anti-speculatiebeding van toepassing gedurende drie jaar na levering;
– Mogelijkheid tot het afnemen van een of twee parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Vraagprijs € 90.000,- k.k. per parkeerplaats, onder voorbehoud gunning verkoper;
– Servicekosten bedragen thans ca. € 314,31 per maand voor het appartement en ca. € 71,10 per maand voor de parkeerplaats;
– Verwarming middels warmteopslag, via de vloerverwarming. Huur warmtepomp bedraagt ca. € 141,10 inclusief btw per maand, bronbeheer ca. € 36,38 per maand;
– Jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 6.486,26
– De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden”.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
George Gershwinlaan 223
Postcode
1082 MT

VIDEO

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Schuifpui
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €550.000

   Gustav Mahlerlaan 537E

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   58 m2 oppervlakte
   1 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.650.000

   Gustav Mahlerlaan 965

   1082 MK AMSTERDAM
   2 badkamers
   141 m2 oppervlakte
   4 kamers