Verkocht

Grote Ruwenberg 3II

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 400.000 66 m2 Ja

BESCHRIJVING

MODERN EN LICHT APPARTEMENT MET SPEELSE LAYOUT IN EEN GROENE OMGEVING

Dit eigentijdse appartement (circa 66 m²) met op maat gemaakte keuken, mooie badkamer met vloerverwarming en balkon (circa 3 m²) ligt op een fijne locatie in Buitenveldert met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De Zuidas en verschillende uitvalswegen (A10, A9 en A2) zijn gemakkelijk te bereiken evenals station Zuid en het Amsterdamse Bos.

INDELING
Bij binnenkomst in de hal valt je oog direct op de prachtige pvc-vloer die in het gehele appartement ligt. De woonkamer en halfopen keuken bevinden zich aan de voorzijde van het appartement, de slaapkamers en badkamer vind je aan de achterzijde. De keuken is hand- én op maatgemaakt en van alle gemakken voorzien. Het betonnen aanrechtblad en de houten details geven het geheel een frisse look en feel. Beide ruimtes hebben dankzij de grote raampartijen veel natuurlijke lichtinval.

De twee slaapkamers zijn vanuit de hal te bereiken. Beide geven toegang tot de onlangs gerenoveerde badkamer en is voorzien van een inloopdouche, badkamermeubel en wasmachineaansluiting. Zowel vanuit de badkamer als vanuit een van de slaapkamers kom je op het balkon. Een heerlijke plek om ’s ochtends rustig wakker te worden onder het genot van een kop koffie of thee.

Het appartement heeft een separaat toilet en twee bergingen. De ene berging bevindt zich op de begane grond (circa 8 m²), de andere op de vierde verdieping (circa 13 m²).

LIGGING
Grote Ruwenberg 3-II is erg gunstig gelegen. In 4 minuten fiets je naar het Gelderlandplein waar je een grote verscheidenheid aan winkels vindt, waaronder een Albert Heijn XL, Jumbo, Hema en Etos. Ook zijn er op fietsafstand diverse hippe horecazaken te vinden, zoals het leuke Market 33 en het gezellige G.P. by George. In het Amsterdamse bos en het Amstelpark kun je heerlijk wandelen en sporten, ook is er een golf- en hockeyclub nabij. Het appartement is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Het ov brengt je in no time naar Amsterdam Centraal, in 20 minuten naar Schiphol en met de auto rijd je binnen een paar minuten de A10 op.

BIJZONDERHEDEN
– Volledig gerenoveerd in 2019 en badkamer vernieuwd in 2021
– Alles dubbel glas en kunststof kozijnen
– Achterzijde voorzien van zonwering
– De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming
– PVC vloer is voorzien van geluiddempende ondervloer
– Op maat gemaakte keuken
– Twee bergingen, 1 op de begane grond en 1 op de vierde verdieping
– Erfpacht afgekocht t/m 31-12-2057, eeuwigdurende canon € 212,83 vanaf 01-01-2058 (akte reeds gepasseerd bij de notaris)
– Oplevering in overleg

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Grote Ruwenberg 3II
Postcode
1083 BR

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Woonhuis €3.850.000

   De Borcht 2

   1083 AC AMSTERDAM
   1 badkamers
   276 m2 oppervlakte
   6 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 539D

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   122 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers