Te koop

Gustav Mahlerlaan 539D

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.100.000 122 m2 Ja

BESCHRIJVING

Prachtig ruim, architectonisch 4-kamer appartement van ca. 122m² met buitenruimte en bijzonder lichte living gelegen aan de Gustav Mahlerlaan in het hart van de Amsterdamse Zuidas.

Het Intermezzo gebouw is een stralende woontoren vol van architectonisch allure gebouwd in 2017. De luxe residenties bevinden zich in het verrassende hart van de Zuidas waar zowel de charme van de stad als het groen van het aangrenzende Amsterdamse bos voelbaar is. Het exclusieve Intermezzo gebouw is voorzien van een stijlvolle entree en een servicemanager. Tevens hebben bewoners toegang tot de Intermezzo app waarin extra services kunnen worden aangevraagd.

INDELING
Stap binnen in de luxe van licht en ruimte zodra je door de voordeur komt. Dit appartement heeft een tijdloze klasse door de hoogwaardige afwerkingen en bijzondere vormen. De ronde vorm met grote ramen in de ruime woonkamer nodigt uit tot het creëren van een riante zithoek in het vele daglicht. Het stadse uitzicht op de Gustav Mahlerlaan verandert constant waardoor er altijd iets anders te zien is, een uitzicht dat nooit gaat vervelen. De aangenaam open verbinding met de keuken en de eethoek zorgt voor een mooie mix van functionaliteit en ontspanning. De woonkamer heeft toegang tot het balkon gelegen op het Oosten. Hier is het fijn om te genieten van het buitenleven en het uitzicht binnen het gemak van je eigen huis. De keuken is geplaatst op een centrale plek in de living en biedt een moderne aanblik. Er is een vaatwasser, inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast en een Miele combioven.

Het appartement heeft de beschikking over drie comfortabele slaapkamers, zorgvuldig ontworpen met rust als uitgangspunt. De hoofdslaapkamer ligt aan het einde van de separate hal die bereikbaar is vanuit de keuken. Eveneens aan deze zijde van het appartement ligt een tweede slaapkamer en is goed geschikt als kinder-, werk-, of kleedkamer. De berging beschikt over de wasmachineaansluiting. De badkamer is ruim van opzet en uitgevoerd in een neutrale, rustige basis van kleuren en materialen. Er is een ruime inloopdouche, ligbad, toilet en brede wastafel met een grote spiegel met verlichting. De derde slaapkamer is aan de centrale hal gesitueerd waar eveneens een toilet met fonteintje en een ruime berging met technische ruimte aan ligt. In de onderbouw bevindt zich naast gezamenlijke fietsenstallingen een separate berging.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. Het huidige tijdsvak is afgekocht (op basis van huurbestemming) en loopt tot en met 15 november 2064. De wijziging erfpachtbestemming (van huur- naar koopbestemming) is voor rekening van koper en bedraagt circa € 26.844,14. Indien mogelijk kan er geopteerd worden voor jaarlijkse canonbetaling van circa € 1.231,10 per jaar met jaarlijkse indexering (verkoper kan dit niet garanderen). Overstap eeuwigdurend erfpacht onder gunstige voorwaarden is aangevraagd.

OMGEVING
Dit exclusieve 4-kamer appartement heeft een fantastische lichtinval en beschikt over stadse allure met een comfortabele afwerking, veel ruimte, veiligheid en privacy. Alles wat Amsterdam te bieden heeft ligt binnen handbereik. Gustav Mahlerlaan 539D biedt de kans om te genieten van het beste wat de omgeving te bieden heeft; uitstekende winkels, diverse restaurants zoals restaurant Nela, Oliver’s, bistro Le Grand George, Limon, restaurant en rooftop bar CIRCL en healthy place-to-be SLA op steenworp afstand, evenals culturele hotspots en het openbaar vervoer en de uitstekende bereikbaarheid via snelwegen. Bovendien biedt de Zuidas een perfecte mix van ambitieuze kansen en een levendige sociale sfeer.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding en ontdek de buitengewone schoonheid van uw toekomstige thuis.

BIJZONDERHEDEN:
• Zeer riante living met grote raampartijen en een licht balkon van ca. 14m²;
• Energielabel A;
• 3 slaapkamers en grote badkamer met ligbad én inloopdouche;
• Veel bergruimte inclusief inpandige berging (wasruimte) en externe berging in de onderbouw;
• Lift aanwezig;
• Uitstekende ligging en bereikbaarheid. Supermarkt, restaurants, sportschool, kinderopvang etc. in de omgeving;
• Chique entree met servicemanager;
• Dichtbij openbaar vervoer;
• Verwarming middels warmteopslag, via de vloerverwarming. Huur warmtepomp bedraag ca. € 82,92 inclusief BTW per maand;
• Servicekosten circa € 312,69 per maand (inclusief bronbeheer voor de warmtepomp van ca. € 36,38 per maand) op dit moment (begroting 2024 nog niet beschikbaar);
• Vaste projectnotaris Hartman LMH N.V.;
• De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper;
• Koopovereenkomst wordt getekend onder voorbehoud omzetting erfpachtbestemming;
• Aanvullende erfpachtcanon voor rekening koper (wordt gemaximeerd danwel met voorbehoud maximum);
• Er is pas daadwerkelijk overeenstemming zodra er een door beide partijen getekende koopovereenkomst is;
• Levering in overleg.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden”.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Gustav Mahlerlaan 539D
Postcode
1082 MK

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €400.000

   Marathonweg 13-2

   1076 SX AMSTERDAM
   1 badkamers
   42 m2 oppervlakte
   2 kamers
  • Woonhuis €1.850.000

   Betuwestraat 14

   1079 PR AMSTERDAM
   2 badkamers
   248 m2 oppervlakte
   8 kamers