Onder bod

Haarlemmerweg 151-1

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 415.000 50 m2 Ja

BESCHRIJVING

Fantastische woning van 50 m2 gelegen op een super locatie in de Staatsliedenbuurt van Amsterdam. Het uitzicht over de Westergasfabriek en het Westerpark maken deze woning uniek en geliefd. Tevens is deze woning gelegen op eigen grond!

De locatie van deze woning is simpelweg perfect; omringt door een park, trendy restaurants, diverse cafés en alle voorzieningen op loopafstand. Het Westerpark ligt aan de overkant van de weg, waar je kunt ontspannen in het groen of culturele evenementen bezoeken.

INDELING
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. Via de gemeenschappelijke entree en voordeur kom je bij het appartement.
De centrale hal geeft toegang tot alle vertrekken en biedt plaats aan een separaat toilet. Tevens bevindt zich hier een bergkast met wasmachineaansluiting. De semi-open woonkeuken staat in open verbinding met de fijne woonkamer aan de voorzijde. Dankzij het vrije uitzicht en de grote raampartijen aan de voorzijde komt er veel licht naar binnen in de woonkamer. In 2020 is de keuken aangepast en zijn er diverse apparaten vernieuwd. De keuken is van alle gemakken voorzien waaronder een koelkast, vriezer, vaatwasser en Smeg fornuis.
Aan de achterzijde bevinden zich de slaapkamer en badkamer, welke beide toegang geven tot het fijne balkon op het zuiden.

Met de fijne buitenruimte, lichte woonkamer en gezellige diversiteit aan horeca, speciaalzaken en belangrijke voorzieningen biedt deze woning een exclusieve kans om te wonen in een fijn appartement en te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De vereniging van eigenaren bestaat uit 4 appartementsrechten en is in eigen beheer, gezond, er wordt jaarlijks vergaderd en onderhoud wordt in overleg gedaan. De maandelijkse servicekosten bedragen €148,-.

BIJZONDERHEDEN:
– Eigen grond !;
– Woonoppervlakte van ruim 50 m2;
– Zeer lichte woning met prachtig uitzicht op de Westergas fabriek en het Westerpark;
– VVE bestaat uit 4 appartementsrechten;
– Servicekosten bedragen €148,- per maand;
– Verkoper behoudt zich het recht van gunnen voor;
– Oplevering in overleg;
– NEN2580 meetclausule van toepassing;

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Haarlemmerweg 151-1
Postcode
1051 KZ

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Parkeergelegenheid €250

   Wijdesteeg 4PPmotor

   1012 RN AMSTERDAM
   badkamers
   m2 oppervlakte
   kamers
  • Parkeergelegenheid €550

   Wijdesteeg 4PP

   1012 RN AMSTERDAM
   badkamers
   m2 oppervlakte
   kamers
  • Appartement €2.000.000

   Spadinalaan 579

   1031 KB AMSTERDAM
   2 badkamers
   205 m2 oppervlakte
   4 kamers