Verkocht

Hunzestraat 53-2

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 470.000 61 m2 Ja

BESCHRIJVING

Heerlijk licht 3-kamer appartement van ca. 61m2 in de Hunzestraat gelegen in de gezellige Rivierenbuurt!

De Hunzestraat is een geliefde groene straat in de Rivierenbuurt waar je geniet van de rustig locatie maar ook de bruisende Pijp om de hoek hebt. Dit appartement is voorzien van maar liefst 2 bergingen in de bovenbouw waardoor je de leefruimte in het appartement optimaal kunt benutten. Een prettige bijkomstigheid is dat de erfpacht eeuwigdurend is afgekocht.

INDELING:
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereik je het appartement op de tweede verdieping. Aan de voorzijde is de lichte L-vormige woonkamer met grote schuiframen die uitzicht geven over de brede en groene Hunzestraat. Vanuit de hal heb je toegang tot de werkkamer voorzien van de meterkast. Leuk detail is het raam waardoor er via de woonkamer natuurlijk daglicht binnenkomt. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken met toegang tot het woningbrede balkon. De ruime slaapkamer bevindt zich tevens aan de achterzijde van de woning en ook via deze kamer bereik je het balkon. Je kunt hier heerlijk ontbijten in de ochtendzon en genieten van het uitzicht over de groene binnentuinen. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en handdoekradiator. Het toilet tref je separaat. In de bovenbouw bevinden zich twee bergingen behorende tot het appartement. Deze extra bergruimtes zorgen ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van het woonoppervlak.

Dit fijne 3-kamer appartement biedt de mogelijkheid tot het creëren van een extra kamer. Zie hiervoor de alternatieve plattegrond.

LIGGING:
De Hunzestraat is een rustige straat in de gezellige Rivierenbuurt, om de hoek van de Rijnstraat. Voor dagelijkse boodschappen kun je terecht bij diverse winkels op de Rijnstraat en de Van Woustraat. De bruisende Pijp heeft een divers aanbod aan horecagelegenheden, sportclubs en winkels. Voor sport en ontspanning kun je ook naar het Martin Luther King Park, Beatrixpark, Amstelpark en de rivier de Amstel. De woning is goed bereikbaar middels openbaar vervoer met diverse bus, tram en treinverbindingen op loopafstand. Met de auto ben je binnen een paar minuten op de ringweg A2 en A10.

BIJZONDERHEDEN:
– Erfpacht eeuwigdurende afgekocht
– Balkon op het oosten met prachtig uitzicht over de groene binnentuinen
– Twee separate bergingen
– Actieve vereniging van eigenaren welke professioneel beheerd wordt door VVE NL
– Alternatieve indeling mogelijk, zie hiervoor de alternatieve plattegrond
– Parkeren middels het vergunningensysteem
– Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing
– Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
– Opkoopbescherming van toepassing
– Oplevering in overleg, per direct mogelijk

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Hunzestraat 53-2
Postcode
1079 VT

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
TV kabel
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €415.000

   Waverstraat 89-2

   1079 VJ AMSTERDAM
   1 badkamers
   52 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €260.000

   Welnastraat 9

   1096 GJ AMSTERDAM
   1 badkamers
   28 m2 oppervlakte
   1 kamers
  • Appartement €1.600.000

   Utrechtsestraat 99-1

   1017 VK AMSTERDAM
   3 badkamers
   181 m2 oppervlakte
   6 kamers