Te koop

Jacob van Lennepstraat 230C

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 575.000 61 m2 Ja

BESCHRIJVING

Sfeervol en licht 3-kamerappartement van ca. 61 m2 op de tweede verdieping gelegen in Oud-West; de meest gewilde buurt van Amsterdam. Het appartement is gelegen op erfpachtgrond welke eeuwigdurend afgekocht is.

INDELING
Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de voordeur van het appartement op de tweede verdieping.
De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De fijne open woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement, tezamen met het balkon op het Zuiden. In het midden van de woning zijn de separate toilet en de badkamer met inloopdouche gelegen. De badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafel.
De in grootte varierende slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde, met de keuken in het midden. De keuken is voorzien van 4 pits gasfornuis, koelkast, vaatwasser en oven.

De berging is gelegen in de onderbouw van het pand.

OMGEVING
De woning is gelegen in een rustige stuk in de Jacob van Lennepstraat met diverse voorzieningen in de directe nabijheid. Winkels, restaurants, de beroemde ”Hallen” (bioscoop en diverse eetgelegenheden) zijn op loopafstand. Het Vondelpark, Leidseplein en de Negen Straatjes zijn om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen is een Albert Heijn om de hoek gelegen. In de buurt zijn diverse horeca en delicatessezaken zoals Gebrouwen door Vrouwen en de Levain et le Vin.

ERFPACHT
De woning is gelegen op erfpacht grond, welke eeuwigdurend afgekocht is onder de gunstige voorwaarden.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De vereniging van eigenaren V.v.E. Borgerplein bestaat uit 57 leden en wordt professioneel beheerd door MVGM. De vereniging is gezond, er wordt jaarlijks vergaderd en er is een MJOP voor het onderhoud. De servicekosten bedragen €129,- per maand.

BIJZONDERHEDEN
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
– 61 m2 aan gebruiksoppervlakte;
– Vereniging van Eigenaren bestaat uit 57 leden en is wordt professioneel beheerd;
– Servicekosten bedragen €129,- per maand;
– Oplevering in overleg, kan snel;
– Niet zelfbewoning- en NEN-2580 clausule zijn van toepassing;

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Jacob van Lennepstraat 230C
Postcode
1053 KB

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €7.500.000

   Banstraat 27A

   1071 JW AMSTERDAM
   5 badkamers
   498 m2 oppervlakte
   11 kamers
  • Appartement €1.315.000

   Prinsengracht 474A

   1017 KG AMSTERDAM
   1 badkamers
   118 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.275.000

   Prinsengracht 474C

   1017 KG AMSTERDAM
   1 badkamers
   122 m2 oppervlakte
   3 kamers