Verkocht

Kuipersstraat 187

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 500.000 59 m2 Ja

BESCHRIJVING

Altijd al in de gezellige en bruisende Pijp willen wonen? Dan is dit appartement gelegen in een rustig stukje in de Kuipersstraat perfect! Het goed ingedeelde appartement is circa 59 m² en beschikt over twee slaapkamers.

De locatie is absoluut fantastisch; de Pijp is een levendige wijk met hippe winkels, restaurants, markten en terrassen. Met op loopafstand van Sarphatipark waar je in de directe omgeving alles kunt vinden wat je nodig hebt.

INDELING
Het appartement bevindt zich op de vierde en tevens bovenste verdieping welke te bereiken is met de lift en trap. Bij binnenkomst is er een ruime hal waar de deuren tot alle vertrekken bevinden; twee slaapkamers, separaat toilet, badkamer, waskamer en woonkamer met keuken.
Aan de voorzijde ligt de ruime en lichte woonkamer welke voorzien is van open keuken. De moderne keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals; vaatwasser, koelkast, spoelbak, gasfornuis, oven en afzuigkap.

De twee in grote variërende slaapkamers zijn aan de achterzijde van het appartement gesitueerd, een kleine en een grotere slaapkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van inloopdouche en een wastafelmeubel. In de hal is eveneens een separaat toilet met een fonteintje. In de inpandige bergruimte bevindt zich de c.v.-ketel alsmede een plaats voor wasmachine en droger.

De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en een mooie laminaat vloer.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op voortdurend erfpacht en valt onder de algemene bepalingen 2000. Het huidige tijdvak loop van 1 december 2009 t/m 30 november 2059 en is afgekocht.

PARKEREN
Het appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage welke verplicht afgenomen moet worden en heeft een vraagprijs van € 55.000,-

OMGEVING
Het appartement ligt op een zeer gewilde en levendige locatie midden in De Pijp. Deze gezellige wijk is onder andere geliefd om zijn smalle straatjes, gezellige horeca en de Albert Cuypmarkt.
Het historische centrum van Amsterdam ligt om de hoek en ook voor een middag genieten van de zon in het park hoef je niet ver, want het Sarphatipark en het Vondelpark liggen op enkele fietsminuten afstand. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Albert Heijn of EkoPlaza en met verschillende bus- en tramhaltes in de directe omgeving is het appartement met het openbaar vervoer goed te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
– Ideale ligging in de Pijp;
– Voorzien van een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage, welke verplicht is af te nemen met een vraagprijs € 55.000,-;
– Woonoppervlakte 59 m² conform NEN 2580 meetrapport;
– Twee slaapkamers
– Energielabel A;
– Servicekosten € 213,38 per maand voor het appartement en € 95,31 per maand voor de parkeerplaats;
– Het appartement is gelegen op erfpachtgrond waarvan de canon reeds is afgekocht t/m 30 november 2059;
– Niet zelfbewoningsclausule;
– Anti-speculatiebeding van 36 maanden (woning en parkeerplaats);
– Zelfbewoningsverplichting van 36 maanden (woning);
– Vaste projectnotaris: Lubbers en Dijk;
– Oplevering in overleg, kan snel.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden”.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Kuipersstraat 187
Postcode
1073 ER

VIDEO

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €650.000

   Kuipersstraat 199

   1073 ER AMSTERDAM
   1 badkamers
   76 m2 oppervlakte
   2 kamers
  • Appartement €785.000

   Ceintuurbaan 470

   1074 EC AMSTERDAM
   1 badkamers
   94 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €415.000

   Waverstraat 89-2

   1079 VJ AMSTERDAM
   1 badkamers
   52 m2 oppervlakte
   3 kamers