Verkocht

Marathonweg 11-3

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 400.000 43 m2 Ja

BESCHRIJVING

MARATHONWEG 11-III IS EEN MODERN APPARTEMENT IN EEN AUTHENTIEK PAND OP EEN PRACHTIGE LOCATIE MIDDEN IN AMSTERDAM-ZUID

Dit moderne appartement is gelegen op een prachtige locatie in het hart van Amsterdam-Zuid en maakt deel uit van een authentiek pand. Met een oppervlakte van 43 m² biedt het appartement een unieke woonervaring in een wijk die nooit uit de mode raakt. De omgeving kenmerkt zich door monumentale huizen, uitstekende restaurants en vele winkels. Bovendien ligt het Vondelpark op fietsafstand, ideaal voor een moment van ontspanning of om buiten te sporten. Het woningbrede balkon op het noord-oosten biedt een perfecte plek om de dag te beginnen met een kopje koffie of thee en een ontbijt.

INDELING
Het appartement is bereikbaar via een gemeenschappelijk trappenhuis dat uitkomt op de derde etage. Bij binnenkomst in de hal valt meteen de prachtige, lichte laminaatvloer op die door het gehele appartement ligt. Aan de linkerzijde bevindt zich de badkamer, uitgerust met een douche, wastafel, toilet en wasmachine. Aan de rechterzijde bevindt zich de slaapkamer met toegang tot het balkon.

Aan het einde van de hal bevindt zich de woonkamer, een gezellige plek aan de voorzijde van het appartement. Via de openslaande deuren bereik je de lichte keuken, die veel ramen heeft en voldoende ruimte biedt voor het plaatsen van een eettafel. De keuken geeft ook toegang tot het ruime balkon waar je tot 11 uur ’s ochtends van de zon kunt genieten. De keuken zelf is modern en voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft voldoende kast- en werkruimte, perfect om uitgebreid te koken of te bakken.

Omdat dit appartement zich op de bovenste woonetage bevindt, heb je geen bovenburen.

Tot slot beschikt het appartement over een ruime eigen lattenberging (8 m²) op de zolderverdieping.

LIGGING
Dit appartement is gelegen in de geliefde Stadionbuurt, op steenworp afstand van de Zuidas en het Stadionplein, waar elke zaterdag een markt met delicatessen plaatsvindt. In de nabije omgeving vind je diverse uitstekende restaurants, gezellige terrasjes, trendy winkels en supermarkten zoals Le Fournil, Marathonweg, Kiebert, Bar Bonnie, Albert Heijn en Marqt. Bovendien zijn er verschillende sportgelegenheden rond het Olympisch Stadion en zijn het Vondelpark, het Amsterdamse Bos en het Beatrixpark gemakkelijk per fiets te bereiken. Parkeren is mogelijk voor de deur via het vergunningssysteem en met het openbaar vervoer ben je binnen een half uur op zowel het Centraal Station als op Schiphol. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de A10.

BIJZONDERHEDEN
-Heerlijk appartement van 43 m²;
-Lattenberging op de zolderverdieping van 8 m²;
-Gelegen midden in Amsterdam-Zuid;
-Woningbreed balkon op het noord-oosten;
-Geheel voorzien van dubbel glas;
-Erfpacht afgekocht tot 31-12-2056, eeuwigdurende erfpacht aangevraagd middels de Spijtoptantenregeling;
-De VvE wordt professioneel beheerd door Stedeplan;
-Oplevering in overleg.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Marathonweg 11-3
Postcode
1076 SX

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €400.000

   Marathonweg 13-2

   1076 SX AMSTERDAM
   1 badkamers
   42 m2 oppervlakte
   2 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 539D

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   122 m2 oppervlakte
   4 kamers