Te koop

Meerluchtlaan 218

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 389.000 37 m2 Ja

BESCHRIJVING

Dit is je kans om het laatste appartement in The Jay in Bajeskwartier te bemachtigen!

Gebouw The Jay is inmiddels volledig verkocht en wordt opgeleverd in September 2024. Dit appartement betreft een doorverkoop en is op dit moment het enige beschikbare appartement in The Jay.

BAJESKWARTIER

Van gevangenisterrein naar een levendige groene stadswijk voor vrije vogels.

Amsterdam krijgt een nieuw stuk stad. Bajeskwartier. Een gebied met een verleden. De verhalen zitten nog in het beton en in de voormalige celdeuren die straks bruggen slaan naar de stad. Bajeskwartier wordt een circulaire, duurzame en gezonde wijk. Een uitzonderlijke plek die iets nieuws toevoegt aan Amsterdam: hoogstedelijk wonen in een groene setting waar je kunt slenteren door een landschap van zo’n 68 tuinen.

INDELING

Via de gemeenschappelijke entree op de begane grond, bereik je het trappenhuis en de liften naar de veertiende verdieping.

Op de veertiende verdieping bevinden zich 8 appartementen waaronder Meerluchtlaan 218. Je komt het appartement binnen waarbij je aan de rechterkant een complete open keuken vindt voorzien van een vaatwasser, combi-oven, koel-vries combinatie, inductie kookplaat met Bora afzuigsysteem én Quooker. Naast de keuken bevindt zich de toegang tot de badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. De badkamer is net als de keuken voorzien van een upgrade. Er is een ruime woonkamer met diepe vensterbanken waar je een fijne zitplek van kan maken. Deze diepe vensterbank is ook aanwezig in de ruime slaapkamer die te bereiken is vanuit de woonkamer. Het volledige appartement is voorzien van vloerverwarming.

Er is bij deze slimme, compacte woning van 37m² met een aparte slaapkamer gekozen voor de meest complete afwerking. Het appartement is volledig afgewerkt met keuken, sanitair, tegelwerk en wand- en vloerafwerking.

Meerluchtlaan 218 is gelegen op de 14e verdieping met prachtig uitzicht over de stad.

*Er is een mogelijkheid tot aankoop van Meerluchtlaan 218 én Meerluchtlaan 220 (beide hetzelfde afgewerkt).

THE JAY

Woontoren The Jay staat aan de entree van Bajeskwartier en heeft 135 tweekamerappartementen. Slimme, compacte woningen van tussen de 34 en 48 vierkante meter voor out-going types die hun vleugels willen uitslaan. Maximaal genieten van de vrijheid en mogelijkheden van Bajeskwartier. Stap de deur uit en binnen 50 meter vind je metrostation Spaklerweg, twee haltes en je bent op de Zuidas. Of spring op de fiets en fiets in 10 minuten naar de Dam. Een afspraakje buiten de ring? Pak één van de deelauto’s uit de mobiliteitshub. Om de hoek vind je verschillende voorzieningen waaronder een versmarkt en meerdere sportvelden. Dat is ‘living smart’ in The Jay way!
The Jay is er voor iedereen die van comfortabel, slim en duurzaam wonen houdt op een strategische locatie in Amsterdam. Werk je veel vanuit huis? Dan kun je terecht in de co-working space op de begane grond van The Jay. Zo heb je een werkplek vanuit huis, zonder dat dit ten kosten gaat van je m2. Onderin het gebouw vind je een veilige plek om je fiets te stallen. Daarnaast heeft The Jay een eigen gemeenschappelijke tuin die alleen toegankelijk is voor bewoners. Het organisch afval wordt ingezameld en gerecycled in De Groene Toren tot energie en compost voor de 68 tuinen in Bajeskwartier. De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt, met water- besparende kranen, energiezuinige apparaten en zijn goed geïsoleerd. Alle appartementen hebben minimaal energielabel A+.

The Jay ligt, net als de rest van Bajeskwartier, op eigen grond. Dat wil zeggen dat er geen erfpacht van toepassing is.

De oplevering van The Jay is verwacht in september 2024. De levering van dit appartement zal ná feitelijke oplevering van het appartement plaatsvinden.

Bijzonderheden:
– Het betreft nieuwbouw. Er is dus geen mogelijkheid om te bezichtigen
– Tweekamerappartement van 37 m²
– Gelegen op de 14e verdieping
– Mogelijkheid tot aankoop van Meerluchtlaan 218 én Meerluchtlaan 220 (beide hetzelfde afgewerkt)
– Eigen grond
– Ramen zijn voorzien van driedubbel glas
– Het appartement is van upgrades voorzien in de keuken, badkamer, deuren en wand- en vloerafwerking
– Compleet appartement
– Centrale locatie in Amsterdam
– Loopafstand naar Metrostation Spaklerweg
– In de buurt van alle benodigde voorzieningen
– Verkoper opteert voor enig voordeel overdrachtsbelasting indien van toepassing
– Vaste notaris: Notariskantoor Brummelhuis
– Levering vindt plaats ná feitelijke oplevering van The Jay
– Er is geen mogelijkheid tot parkeren
– Er zit een mobiliteitshub in het gebied

INTERESSE?
Neem dan contact op met ons verkoopteam.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Meerluchtlaan 218
Postcode
1096 DA

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €5.900

   Henri Polaklaan 27H

   1018 CR AMSTERDAM
   2 badkamers
   146 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €2.200.000

   Prins Hendrikkade 162B

   1011 TB AMSTERDAM
   2 badkamers
   201 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Parkeergelegenheid €250

   Wijdesteeg 4PPmotor

   1012 RN AMSTERDAM
   badkamers
   m2 oppervlakte
   kamers