Verkocht

Michelangelostraat 63II

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.250.000 124 m2 Ja

BESCHRIJVING

Op een van de mooiste locaties in Amsterdam Zuid, een bijzonder ruim 4 kamer appartement van 124 m² op de tweede verdieping in een prachtig monumentaal gebouw met een eigen lift.

Indeling
Het appartement is gelegen in een zeer goed verzorgd monumentaal gebouw waarvan de gemeenschappelijke ruimten zoals entree, lift, trappenhuis en kelder in de jaren ’90 geheel in stijl zijn gemoderniseerd met behoud van het “Amsterdamse School” karakter.

Tweede verdieping
bereikbaar via het trappenhuis en de inpandige lift. Hal voorzien van videofooninstallatie.
Entree, hal met garderoberuimte, 2 inbouwkasten en toiletruimte met vrijhangend toilet. Ruime living van circa 44m2 aan de voorzijde, aansluitend deur naar de studeerkamer aan de voorzijde.
De woonkeuken is gemoderniseerd en voorzien van Miele inbouwapparatuur en geeft toegang tot het balkon aan de rustige achterzijde.
Er zijn twee grote slaapkamers aan de achterzijde van het appartement, met uitzicht op de mooie en rustige binnentuinen.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche met nisje, een wastafel met spiegelkast en meubel, een handdoekradiator en het tweede toilet. De wasruimte is separaat gelegen in het appartement.

Vierde verdieping
Per lift of trap bereikt u de 4e etage waar u de extra kamer treft. Deze kan in gebruik genomen worden als gastenkamer of werkkamer.

Kelder
Op de kelder verdieping bevindt zich nog een grote externe berging.

Omgeving
De Michelangelostraat is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Zuidas en winkels in en rondom de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat. Op de vrijdagen de gezellige biologische markt om de hoek op het Minervaplein. ’s Zomers kunt u genieten van alle moois dat ArtZuid te bieden heeft: de kunsttentoonstelling met looproute over de Apollo- en Minervalaan. In Oud-Zuid bevindt zich ook het Stedelijk Museum, het Rijksmuseum en Van Gogh Museum. Het concertgebouw is op loopafstand te bereiken evenals het Vondelpark. Parkeren kan op de openbare weg met het vergunningstelsel. Informatie treft u via de website van de Gemeente Amsterdam.
Tevens zijn er verschillende goede basis- en middelbare scholen op loopafstand bereikbaar.

Erfpacht
De erfpacht is afgekocht tot 15 januari 2052, de algemene bepalingen van 1994 zijn van toepassing. De verkoper heeft tijdig onder de gunstige erfpacht voorwaarden een aanvraag ingediend voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht. Het persoonlijk informatie pakket (PIP) is ter inzage beschikbaar bij de makelaar.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren Michelangelostraat 59-65 wordt professioneel beheerd door Rappange VvE Beheer. De servicekosten bedragen € 495,99 per maand inclusief voorschot stookkosten.

Bijzonderheden:
– 124 m² gebruiksoppervlakte wonen;
– 4 kamer appartement;
– Prestigieuze locatie in Amsterdam Oud Zuid;
– Rijksmonument, de servicekosten zijn gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar;
– Appartementencomplex uit 1930 met behoud van chique Amsterdam School karakter;
– Balkon met uitzicht op de binnentuin aan de achterzijde van het appartement;
– Externe zolderkamer op de bovenste etage en externe ruime berging in de kelder, bereikbaar met de trap en lift (tezamen 24 m²);
– Erfpacht: afgekocht tot 15 januari 2052. De verkoper heeft tijdig de aanvraag onder de gunstige voorwaarden voor eeuwigdurende afkoop aangevraagd;
– De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door Rappange VvE Beheer;
– Verwarming: De C.V.-installatie is in 2005 vernieuwd en omgebouwd van olie op gas;
– Plafond en vloeren zijn in het verleden geïsoleerd en vernieuwd;
– Parkeren volgens het vergunningenstelsel van de Gemeente Amsterdam, het is mogelijk om 2 parkeervergunningen aan te vragen voor dit adres;
– Verkoper beschikt over een energieprestatie certificaat, echter niet noodzakelijk i.v.m. Monumentenstatus;
– Ouderdomsclausule en asbest clausule van toepassing, standaard bij woningen ouder dan 1990;
– Oplevering in overleg, voorkeur voor zo spoedig mogelijk;

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Michelangelostraat 63II
Postcode
1077 BV

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
TV kabel, Lift, Natuurlijke ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €400.000

   Marathonweg 13-2

   1076 SX AMSTERDAM
   1 badkamers
   42 m2 oppervlakte
   2 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 539D

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   122 m2 oppervlakte
   4 kamers