Verkocht

Olympiaweg 40H

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 400.000 40 m2 Ja

BESCHRIJVING

Goed ingedeeld 2 kamer appartement (40 m²) gelegen op de begane grond met een royale achtertuin (en houten schuur) in de bruisende Stadionbuurt in Amsterdam Zuid met een lattenberging op de zolderverdieping.

Het gebouw, of eigenlijk ensemble van gebouwen is helemaal opgetrokken in Amsterdamse Schoolstijl, compleet met gebeeldhouwde versieringen en kleine torentjes bovenop. De monumentale huizen, gezellige terrasjes, goede restaurants en de vele winkels in de buurt maken deze plek extra geliefd. De fijne achtertuin is de perfecte plek om rustig de dag te beginnen, hier is het heerlijk wonen!

INDELING
Via de gemeenschappelijke entree bereik je via de begane grond het appartement. Aan de linkerzijde van het appartement is de afgesloten kast met CV ketel gesitueerd en de installatie voor de mechanische ventilatie. Vanuit de woonkamer kijk je uit op de achtertuin en kom je uit in de open keuken. De keuken heeft een hoek opstelling en bestaat uit een 4 pitsgasfornuis en inbouwapparatuur. De achtertuin van 45 m² en heeft een houten schuur van 5 m².

De badkamer bestaat uit een inloopdouche, wasmachine aansluiting, wastafel en het toilet. De slaapkamer is aan de voorzijde (straatzijde) van het appartement gelegen. Op de zolderverdieping is er nog een lattenberging van 6 m².

OMGEVING
Het appartement bevindt zich in de gewilde Stadionbuurt, met snelle auto-toegang tot de A10 en nabijgelegen tram- en bushaltes die direct naar Amsterdam-Centraal, station Amsterdam-Zuid en Schiphol gaan. Het stadscentrum en de Zuidas zijn snel bereikbaar per fiets. Parkeren is mogelijk aan de Olympiaweg direct voor de deur, en er kan momenteel een parkeervergunning worden aangevraagd volgens de informatie op de website van de Gemeente Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN
– Fijn ingedeeld 2 kamer appartement van 40 m² in de Stadionbuurt in Amsterdam Zuid;
– Ruime achtertuin;
– Houten schuur in de tuin (5 m²) en lattenberging op zolder (6 m²);
– Deel uitmakend van renovatie project van Ymere uit 2014, destijds volledig gerenoveerd;
– Gemeentelijk monument;
– Actieve en professionele grote Vereniging van Eigenaren, beheer door Stedeplan, er is een meerjarenonderhoudsplan waarvoor wordt gespaard;
– De servicekosten voor de Vereniging van Eigenaren bedragen: € 87,- per maand.
– Beschermd stadsgezicht (Plan Zuid), Gemeentelijk monument;
– Op loopafstand van diverse voorzieningen en horeca gelegenheden;
– Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing, standaard bij woningen ouder dan 1990 (echter gerenoveerd in 2014);
– Gelegen op erfpacht grond, het huidige tijdvak is afgekocht tot 2056, de verkoopster heeft tijdig de spijtoptantenregeling aangevraagd en heeft reeds het persoonlijk informatie pakket ontvangen, deze ligt ter inzage bij de makelaar, er is nog geen keuze gemaakt en deze kan gemaakt worden door de toekomstige koper;
– Oplevering kan snel.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Olympiaweg 40H
Postcode
1076 VZ

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €7.500.000

   Banstraat 27A

   1071 JW AMSTERDAM
   5 badkamers
   498 m2 oppervlakte
   11 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €550.000

   Gustav Mahlerlaan 537E

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   58 m2 oppervlakte
   1 kamers