Verkocht

Oostenburgerpark 156

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 350.000 45 m2 Ja

BESCHRIJVING

Charmant 2 kamer appartement van 45 m2 gelegen op de bovenste verdieping met een centrale ligging en goede indeling in de Czaar Petersbuurt in het Centrum van Amsterdam.

Indeling
Het appartement is gelegen op de bovenste etage van het appartementencomplex en is bereikbaar via de trap. De gang geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement zijn de woonkamer en vernieuwde open keuken voorzien van een elektrische kookplaat van Siemens, een combi oven, koelkast en kastruimte. Door de hoekligging is het super licht en kijk je vrij uit over het Oostenburgerpark.
De slaapkamer aan de achterzijde van het appartement met een frans balkon op het zuiden is een rustige plek en heeft een groen uitzicht op de afgesloten binnentuin. Via de slaapkamer heb je toegang tot de handige inpandige kledingkast.
De badkamer is voorzien van een toilet, douche, wastafel en radiator. Er is een aparte wasruimte met wasmachine aansluiting, CV ketel, en mechanische ventilatie. In de onderbouw bevindt zich een separate berging van ongeveer 3 m².

Locatie:
Het appartement is om de hoek gelegen van de Czaar Petersbuurt, bekroond tot leukste winkelstraat van Nederland in 2015, voor winkelplezier hoef je dus niet ver uit te wijken.
Oostenburg ligt op de grens van Amsterdam-Oost en in het stadsdeel Centrum, vanaf deze locatie pik je een graantje mee van de charme van beiden stadsdelen. Zo is de chique Plantagebuurt op loopafstand met zijn vele hotspots, Artis en het Tropenmuseum maar ook de Panama en het Oostelijk havengebied liggen op geringe afstand. Voor een wandeling door het park, hoef je ook niet ver uit te wijken want het Oostenbugerpark, het Funenpark en het Oosterpark zijn vlakbij.
Daarnaast tref je diverse horecagelegen op loopafstand, never a dull moment in deze buurt.

Bereikbaarheid
De tram stopt om de hoek, Amsterdam Centraal Station is goed bereikbaar en met de fiets ben je in een paar minuten op heel veel andere leuke plekken in Amsterdam.

Erfpacht
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond en is afgekocht tot en met 31 januari 2041 onder algemene bepalingen 2000.

VvE
Het appartement is onderdeel van een professioneel beheerde VvE. Zij vergaderen jaarlijks en er is een MJOP aanwezig.

Bijzonderheden:
– 45 m² woonoppervlakte, 2 kamer appartement
– Nette vloer, vernieuwde keuken, wanden gespackt
– Geheel voorzien van dubbel glas
– Vrij uitzicht
– Energielabel D
– Gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen
– VvE wordt professioneel beheerd, servicekosten € 44,93 per maand
– Separate berging in onderbouw 3 m²
– Ouderdom en asbestclausule van toepassing (standaard)
– Erfpacht afgekocht tot 2041

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Oostenburgerpark 156
Postcode
1018 HT

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €875.000

   Cornelis Vermuydenstraat 19

   1018 RN AMSTERDAM
   1 badkamers
   111 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €3.366

   Oostenburgermiddenstraat 106-122

   1018 LC AMSTERDAM
   1 badkamers
   156 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €2.200.000

   Prins Hendrikkade 162B

   1011 TB AMSTERDAM
   2 badkamers
   201 m2 oppervlakte
   4 kamers