Verkocht

Parnassusweg 171

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 650.000 98 m2 Ja

BESCHRIJVING

ZEER LICHTE, TURN KEY BOVENWONING MET SCHITTEREND UITZICHT OVER DE STAD IN AMSTERDAM-ZUID

Deze prachtige bovenwoning (98 m2) is gelegen op de achtste verdieping van een pand dat met zijn verbrede galerij, ruime entrees en hoogwaardige materialen van ingetogen schoonheid is. Dankzij de hoge ligging bevindt het appartement zich boven de boomgrens, wat zorgt voor een fenomenaal uitzicht over de hele stad. Aan de ene kant kijk je naar de “toekomst”, de skyline van de Zuidas, en aan de andere kant zie je de rijke geschiedenis van deze prachtige stad in de vorm van de Westertoren en het Rijksmuseum.
Bovendien zorgt de geweldige oost/west-ligging ervoor dat er gedurende de hele dag zon is in het appartement.

INDELING
De entree geeft toegang tot de hal, waar alle vertrekken op uitkomen. Wat direct opvalt is de doorlopende prachtige gietvloer, die in het gehele appartement ligt. Door de speelse layout van het appartement kun je gemakkelijk rondlopen en de bijzondere draagstructuur geeft je een onbeperkte indelingsvrijheid.
De ruime woonkamer en leefkeuken zijn erg licht dankzij de grote raampartij aan de voorzijde en beide geven toegang tot het balkon (4m2) dat op het westen ligt. Vanuit zowel de woonkamer als vanaf het balkon kun je dankzij de gunstige ligging genieten van de mooiste zonsondergangen en de steeds veranderende luchten.
De bovenwoning heeft drie slaapkamers die ook geschikt zijn om te gebruiken als thuiskantoor of creative space.
De badkamer is voorzien van ligbad en wastafel en bevindt zich, net als het separate toilet, in de hal.
In het gehele appartement vind je veel kastruimte. Ook is er een wasruimte aanwezig die vanuit de tweede slaapkamer te bereiken is. In de onderbouw bevindt zich de externe bergruimte (8m2).

LIGGING
Deze mooie bovenwoning ligt in de Prinses Irenebuurt, direct ten noorden van de Zuidas. Aan het Olympiaplein en de Stadionweg vind je diverse winkels, zoals bakkerij Le Fournil, een slijterij, drogist kaaswinkel l’Amuse en voor de dagelijkse boodschappen een Marqt en een Albert Heijn. Op zaterdag is er een delicatessenmarkt op het Stadionplein en voor kwaliteitswinkels en fijne restaurants en cafés kun je terecht aan de Beethovenstraat. Genieten van het buitenleven kan in het Amsterdamse Bos of het Beatrixpark waar je in enkele minuten naartoe fietst. De ringweg A10 is gemakkelijk en snel te bereiken en het openbaar vervoer brengt je binnen 20 minuten naar het Centraal Station of Schiphol. Ook zijn er verschillende goede scholen in de buurt te vinden, zoals de 2e Daltonschool, de 2e Openluchtschool, de Willemsparkschool en The British School of Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN
-Dubbel glas
-In 2004 verbouwd
-In 2015 zijn de keuken (Corian aanrechtblad) en badkamer vernieuwd
-Vaste erfpachtcanon €232,93 per jaar t/m 30-04-2038, eeuwigdurende canon €892,72
-Royale lifthal op de verdieping met daglicht, uitzicht, natuurstenen wand en vloer
-Aan het eind van de galerij gelegen, dus weinig mensen die langs je ramen lopen
-De galerij biedt kwaliteiten als uitbreiding van je buitenruimte
-Het gebouw is onderdeel van een bijzonder complex met het iconische bruggebouw
-Professioneel beheerde VvE
-Servicekosten circa €245 per maand exclusief voorschot op de stookkosten
-Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing
-Oplevering in overleg

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Parnassusweg 171
Postcode
1077 DE

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
TV kabel, Lift
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €550.000

   Gustav Mahlerlaan 537E

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   58 m2 oppervlakte
   1 kamers
  • Appartement €7.500.000

   Banstraat 27A

   1071 JW AMSTERDAM
   5 badkamers
   498 m2 oppervlakte
   11 kamers