Verkocht

Parnassusweg 197

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 390.000 51 m2 Ja

BESCHRIJVING

Dit ruime 2-kamer appartement van circa 51 m² (gemeten conform NEN 2580) met zonnig balkon op het westen gelegen op de bovenste (9e) verdieping van het gebouw en beschikt over een fijne woonkamer met een prachtig uitzicht over Amsterdam Zuid. Er bevindt zich een seperate berging in de onderbouw.

INDELING
Er is beneden in het appartementencomplex een ruime gemeenschappelijke hal waar zich ook de brievenbussen en intercom bevinden. De lifthal is met 2 liften afgesloten.
Er is een tochtportaal, hal met vaste kast, meterkast en toegang tot alle vertrekken.
De entree van het appartement geeft toegang tot de ruime hal.
Vanuit de hal loop je zo de ruime lichte living in met grote raampartijen. Aan de achterzijde bevinden zich de ruime slaapkamer en badkamer met vloerverwaming voorzien van douche, ligbad, wastafelmeubel en handdoekradiator. Separaat is het toilet gesitueerd.
Het balkon op het westen is bereikbaar vanuit de woonkamer en slaapkamer.

Er bevindt zich een separate grote berging van circa 7 m² in de kelder en er is een gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond van het gebouw.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De VvE is genaamd “Parnassusweg 105 t/m 199” en wordt professioneel beheerd door VvE.nl. De maandelijkse servicekosten bedragen € 370,21 waarvan inbegrepen, voorschot op de stook- en warm waterkosten van circa. € 220,- per maand. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

ERFPACHT
De verkoper is reeds overgestapt onder de gunstige voorwaarden en de erfpacht is eeuwigdurend afgekocht na 2038. Tot 2038 bedraagt de vaste jaarlijkse canon € 129,86,- per jaar. De algemene bepalingen 2016 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

LIGGING
Deze bovenwoning is gelegen op een populaire locatie in de Prinses Irenebuurt in Amsterdam Zuid op steenworp afstand van de Zuidas, het Olympiaplein en de Beethovenstraat met gezellige koffietentjes en diverse winkels en op het nabijgelegen Stadionplein vindt op zaterdag een delicatessenmarkt plaats. Het appartement is dichtbij het Beatrixpark, Amsterdamse Bos en het Vondelpark. Voor boodschappen kun je terecht bij de Albert Heijn en de Marqt in de buurt. Verder zijn er in de nabijheid van de Parnassusweg tal van horecagelegenheden, diverse scholen zoals The British School of Amsterdam en goede openbaar vervoersverbindingen te vinden met een goede aansluiting op de ringweg A-10. Via Station Zuid ben je met de Noord Zuid lijn zo in de binnenstad. Tevens ben je zo bij Schiphol vanaf Station Zuid met het openbaar vervoer. Parkeren gaat via het vergunningenstelsel van de Gemeente Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN
– Gebruiksoppervlakte wonen 51 m²;
– Balkon gelegen op het westen, bereikbaar via woonkamer en slaapkamer;
– Er is een lift aanwezig in het complex;
– Op loopafstand van diverse winkels en voorzieningen;
– Berging van 7 m² in de onderbouw;
– Prachtig uitzicht over de Zuidas;
– Gezonde en actieve VVE (professioneel beheerd door VvE.nl), er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig;
– Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing;
– De servicekosten bedragen € 370,21 waarvan € 220 stookkosten per maand;
– Oplevering is overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Parnassusweg 197
Postcode
1077 DE

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 539D

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   122 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €400.000

   Koninginneweg 211-A

   1075 CS AMSTERDAM
   1 badkamers
   51 m2 oppervlakte
   2 kamers