Verkocht

Quinten Massijsstraat 14-II

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.650.000 224 m2 Ja

BESCHRIJVING

Bijzonder fraai, breed én licht drielaags bovenhuis van ruim 220m2 in het hart van Oud-Zuid!

Dit appartement kenmerkt zich door een zee van licht en is met een breedte van meer dan 10meter zeer royaal te noemen. Het beschikt over maar liefst vier slaapkamers- en de mogelijkheid tot een vijfde slaapkamer – met twee en-suite-badkamers. Het fraaie open trappenhuis verbindt de drie verdiepingen en geeft een bijzonder ruimtelijke beleving. Een echt feel-good huis met een heerlijke grote living, dining en sfeervolle open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens beschikt dit fijne familiehuis over 2 balkons op het zuidwesten.

Eerste verdieping:
Via stenen buitentrap naar eigen entree op eerste verdieping.
Na de voordeur via een binnentrap toegang tot het appartement op de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Vanuit de royale hal middels dubbele openslaande deuren toegang tot de royale woonkamer die aan de voorzijde van het appartement is gelegen.
Aan de achterzijde bevindt zich de sfeervolle eetkamer met aangrenzend de open keuken van het merk Siematic, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Hier is tevens het zonnige balkon gelegen met uitzicht op de karakteristieke Eerste Openluchtschool en het schoolplein. De gehele living/dining is voorzien van een brede eikenhouten parket vloer. Aan de voorzijde links de gasten en/of kinderkamer met en-suite-badkamer. In de hal bevinden zich een bergkast en een separaat gastentoilet met fonteintje.

Derde verdieping:
De hoofdslaapkamer heeft haar eigen en suite-dressing middels dubbele paneeldeuren. De badkamer heeft een ligbad, breed wastafelmeubel en royale dubbele inloopdouche. Naast de badkamer is een extra kinderkamer gelegen die eenvoudig met een aparte deur afgescheiden zou kunnen worden van de hoofdslaapkamer. Op deze verdieping bevinden zich ook een separaat toilet en extra bergkast.

Kapverdieping:
Een prachtige, zeer royale slaap- of werkkamer met een nokhoogte van ruim 3,80 meter met diverse mogelijkheden.

De omgeving
Direct om de hoek gelegen van de charmante Beethovenstraat met een rijk aanbod aan boutiques, delicatessenwinkels, restaurants en supermarkten. Tevens zijn diverse goede basis -en middelbare scholen op loopafstand gelegen waaronder de Eerste Openluchtschool, De Amsterdamse Montessorischool, het Gerrit van der Veen College, het St.Ignatius Gymnasium en de British School.
Ook het Beatrixpark, het Vondelpark, de Cornelis Schuytstraat en het Museumplein zijn op loopafstand.

Bereikbaarheid
De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de OV-voorzieningen d.m.v. tramlijn 5 en station Zuid WTC. Uitvalswegen naar ring A10/A2/A4 zijn zeer goed bereikbaar.

De bijzonderheden:
• Gebruiksoppervlakte wonen GO 224 m² vlgs NEN2580 richtlijnen;
• Twee balkons gelegen op het zuidwesten;
• Gelegen op erfpachtgrond van Gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot 2056;
• Aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht is tijdig gedaan;
• Rijksbeschermd stadsgezicht;
• Energielabel C;
• Servicekosten VvE EUR 267,- per maand;
• Kleinschalige, actieve VvE professioneel beheerd door Delair;
• Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing;
• Oplevering in overleg.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Quinten Massijsstraat 14-II
Postcode
1077 MD

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
TV kabel, Rookkanaal, Dakraam, Natuurlijke ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €7.500.000

   Banstraat 27A

   1071 JW AMSTERDAM
   5 badkamers
   498 m2 oppervlakte
   11 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €550.000

   Gustav Mahlerlaan 537E

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   58 m2 oppervlakte
   1 kamers