Verkocht

Revaleiland 428+ PP

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 750.000 89 m2 Ja

BESCHRIJVING

‘Fantastisch licht en fris appartement uit 2020 met maar liefst twee balkons en een eigen parkeerplek’

Op een bruisende, high-end locatie op Revaleiland dat zich kenmerkt door duurzaamheid, water en de centrale positie ligt dit luxe afgewerkte appartement in de omgeving van de populaire Houthavens.

Indeling:
Dit appartement beschikt over verrassend lichte ruimtes die natuurlijk in elkaar overlopen door het gebruik van een hoogwaardige afwerking en rijke materialen. Zo ligt de eikenhoutenvloer met subtiele whitewash afwerking en zowel vloerverwarming als vloerkoeling door het gehele appartement, zijn alle ramen voorzien van een draai/kiepsysteem, is er gebruik gemaakt van onder andere staal, maatwerkkasten en gestucte wanden. De woonkamer is een aangename ruimte met een prachtig uitzicht op het water en de tegenoverliggende architectuur. De minimalistische openkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een AEG-inductiekookplaat met een geïntegreerde afzuigunit, een koelvriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en een kokendwaterkraan. Het balkon dat grenst aan de living is een heerlijke plek om ’s ochtends te genieten van een kop koffie.

De twee slaapkamers, de badkamer en het separate toilet grenzen aan de hal na de voordeur. Beide slaapkamers zijn licht en ruimtelijk door grote raampartijen en grenzen aan het tweede balkon dat gelegen is op het Westen. De grootste slaapkamer beschikt over toegang tot het balkon waar het ’s avonds aangenaam verblijven is. In deze kamer is tevens een grote vaste garderobekast gesitueerd. De badkamer heeft een hotelchique uitstraling door de combinatie van de verschillende tegels en de houten accenten in de meubels. De regendouche beschikt over een handdouche en een comfortabel zitbankje. Tevens is er een ruime berging waar de wasmachine en droger aansluiting is gesitueerd. Alle kamers van dit appartement hebben een eigen thermostaat waardoor iedere ruimte apart in te regelen is. Ook beschikt het appartement over 4 zonnepanelen.

Parkeren en berging:
Het appartement heeft een eigen parkeerplek in de ondergelegen garage. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en een eigen, afsluitbare berging in de onderbouw.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement ligt in de nieuwe en zeer populaire buurt ‘Houthavens’. Het gebied kent een rijke historie en was ooit één van de belangrijkste havens van de wereld. Inmiddels is de buurt getransformeerd tot een kleurrijke, groene en levendige woon-werkomgeving met een grote diversiteit aan gebouwen en bewoners. Het volledig unieke karakter past bij de eigenheid van Amsterdam.
De Houthavens ligt op slechts enkele minuten van het centrum van Amsterdam, het centraal station en de ringweg A10. Deze opkomende buurt kenmerkt zich door belangrijke landmarks zoals het iconische Pontsteiger, de vele restaurants en cafés, de grachten en het IJ en de inspirerende architectuur.

Bijzonderheden:
– Nieuwbouw opgeleverd in 2020;
– Twee lichte slaapkamers;
– Luxe uitstraling door hoogwaardige materialen;
– Twee balkons voorzien van elektra; voorzijde Oost via woonkamer en achterzijde West via slaapkamer;
– Eikenhoutenvloer met whitewash en voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling;
– Alle kamers beschikken over een eigen thermostaat;
– Luxe badkamer;
– 4 Zonnepanelen;
– Berging in de onderbouw;
– De servicekosten van de VvE bedragen € 195,76,- per maand. De VvE wordt professioneel beheerd door Newomij;
– De erfpachtcanon bedraagt € 4.025,- per jaar (10 jaar vast t/m 31-10-2027) t/m 30-10-2067, eeuwigdurende erfpacht tijdig aangevraagd onder de gunstige voorwaarden;
– Parkeren op eigen parkeerplek;
– Oplevering in overleg.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Revaleiland 428+ PP
Postcode
1014 ZG

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Glasvezel kabel, Zonnepanelen
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €2.032

   Distelweg 235

   1031 HD AMSTERDAM
   1 badkamers
   62 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €2.032

   Distelweg 267+PP

   1031 HD AMSTERDAM
   1 badkamers
   64 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €525.000

   Marnixkade 77D

   1015 ZE AMSTERDAM
   1 badkamers
   55 m2 oppervlakte
   3 kamers