Te koop

Scheldestraat 41-1

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 500.000 61 m2 Ja

BESCHRIJVING

Dit goed ingedeelde 3-kamer hoekappartement van ca. 61 m² is gelegen op de eerste verdieping in de Scheldestraat en is perfect voor iedereen die van het stadse leven in Amsterdam wil genieten.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de ingang van het appartement op de eerste verdieping. Bij binnenkomst in de hal heb je toegang tot alle vertrekken. Een ruime slaapkamer aan de voorzijde en kleinere tweede slaapkamer om de hoek. Verder een aparte badkamer met douche en wastafel met wastafelmeubel en een aparte ruimte met de wasmachine aansluiting en CV ketel (Intergas bouwjaar 2005) daarnaast is er een separaat toilet.

Door de hoekligging van de woonkamer en de vele ramen zit je nooit zonder uitzicht op de gezellige Scheldestraat. De open keuken uit 2021 is uitgerust met moderne inbouwapparatuur zoals: een inductie kookplaat met afzuigkap, vaatwasser en koel/vries combinatie.

Erfpacht:
Het complex is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon bedraagt € 880,44. De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing en het lopende tijdvak eindigt op 15 juli 2052.

VVE:
Het appartement behoort tot de Vereniging van Eigenaren van Scheldestraat 39-41 en bestaat uit 5 appartementsrechten. Het complex is gesplitst in 2014 met vergunning en de servicekosten bedragen € 90,- per maand. Er is een meerjarenonderhoudsplanning aanwezig.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het hart van Rivierenbuurt! Gelegen aan een van de leukste straten in Stadsdeel Zuid, ligt dit huis op steenworp afstand van allerlei winkels en restaurants, evenals De Pijp. Er is een gemakkelijke toegang tot Ring A-10 en openbaar vervoer in de buurt vanaf RAI welke op loopafstand is gelegen. Bovendien kun je meteen een parkeervergunning aanvragen via het vergunningenstelsel van de Gemeente Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN:
– Hoek appartement van 61 m² in de populaire Rivierenbuurt;
– Ideale locatie op loopafstand van voorzieningen en horecagelegenheden;
– 2 slaapkamers;
– Asbest- en ouderdomsclausule van toepassing, standaard bij woningen ouder dan 1990;
– Opkoopbescherming van toepassing;
– Beschermd Stadsgezicht (PlanZuid);
– Parkeervergunning aanvragen mogelijk via vergunningenstelsel Gemeente Amsterdam;
– Oplevering in overleg.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Scheldestraat 41-1
Postcode
1078 GG

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €3.900

   Govert Flinckstraat 120G

   1072 EM AMSTERDAM
   1 badkamers
   125 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.955.000

   Albrecht Durerstraat 5II

   1077 LS AMSTERDAM
   3 badkamers
   316 m2 oppervlakte
   12 kamers
  • Appartement €925.000

   Frans van Mierisstraat 37-III

   1071 RJ AMSTERDAM
   1 badkamers
   129 m2 oppervlakte
   4 kamers