Verkocht

Stadionweg 53-II

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 825.000 115 m2 Ja

BESCHRIJVING

RUIM EN LICHT OPKNAP-APPARTEMENT MET BALKON OP HET ZUIDEN IN OUD-ZUID

Dit lichte appartement (115 m²) bevindt zich in een statig jaren ’30 pand en heeft enorm veel potentie; je kunt het geheel naar eigen wens indelen. Vanaf het balkon (6,7 m²), op het zuiden gelegen, kijk je uit over de groene binnentuin en de Zuidas. Het appartement ligt in de populaire Apollobuurt in Oud-Zuid en om de hoek van de gezellige Beethovenstraat met haar trendy winkels en fijne horeca.

INDELING
Via de gemeenschappelijke entree en lift of trappenhuis bereik je de eigen entree die toegang geeft tot de centrale hal van het appartement. De goed bemeten woonkamer ligt aan de voorzijde van het pand en beslaat de gehele breedte van het appartement, wat bijna 10 meter is. De grote ramen en schitterende erker zorgen voor veel natuurlijk licht in deze prachtige ruimte. De grootte van het vertrek maakt het mogelijk om zowel een riante living als een ruime eetkamer te creëren. Aan het einde van de dag geniet je hier van een moment voor jezelf of je nodigt vrienden uit voor een gezellige borrel.
De keuken ligt aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar het balkon, evenals de naastgelegen tweede slaapkamer. Ook de master bedroom ligt aan de achterzijde van het pand. De openslaande deuren met Frans balkon zorgen voor veel licht en een ruimtelijk gevoel. In deze kamer vind je ook de ruime badkamer, die de potentie heeft om een prettige ruimte te worden waar je tot rust komt.
In de hal vind je het separate toilet en het appartement beschikt over een externe berging (15,2 m²).

LIGGING
Het appartement ligt in de luxueuze Apollobuurt in Amsterdam Oud-Zuid. Kenmerkend voor de buurt is de ruime opzet, daterend uit de jaren ’20 en ’30, in de Amsterdamse Schoolstijl. Met de Beethovenstraat en de Van Baerlestraat om de hoek is dit met recht een toplocatie te noemen. Je vindt er een gevarieerd aanbod aan horeca, winkels, boetiekjes en speciaalzaken. Trein-, metro-, bus- en tramhaltes vind je om de hoek en ook voor sport en recreatie hoef je niet ver met het Beatrixpark in de buurt. Tevens vind je de Zuidas, het Concertgebouw en diverse zeer goede scholen, waaronder het Amsterdams Lyceum en het Vossius Gymnasium, in de directe omgeving van het appartement. Het centrum van Amsterdam bevindt zich op slechts 15 fietsminuten afstand en de Ring A10 en de A2 zijn met de auto binnen enkele minuten te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
-Gesplitst in 2006
-Lift aanwezig, veel originele details nog aanwezig in het pand
-Plafondhoogte 2,72m
-Actieve VvE beheerd door Stedeplan
-Servicekosten circa €342,- per maand exclusief voorschot op de stookkosten
-Kunststofkozijnen dubbel glas voorzijde geplaatst in 2020
-Buitenschilderwerk achterzijde uitgevoerd in 2021
-Schilderwerk trappenhuis uitgevoerd in 2022
-Erfpachtcanon € 1.214,74 welke jaarlijks geindexeerd wordt tot 15 april 2055
-Ouderdomsclausule, asbestclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
-Oplevering in overleg

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Stadionweg 53-II
Postcode
1077 RZ

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
TV kabel, Lift, Frans balkon, Natuurlijke ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €7.500.000

   Banstraat 27A

   1071 JW AMSTERDAM
   5 badkamers
   498 m2 oppervlakte
   11 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €550.000

   Gustav Mahlerlaan 537E

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   58 m2 oppervlakte
   1 kamers