Verkocht

Waalstraat 80III

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 650.000 93 m2 Ja

BESCHRIJVING

‘Sfeervol 4-kamerappartement in het hart van de gewilde Rivierenbuurt’.

Dit sfeervolle vierkamerappartement met een woonoppervlakte van circa 93 m² en woningbreed balkon op het zuid-westen is gelegen middenin de geliefde Rivierenbuurt op loopafstand van veel voorzieningen.

Indeling:
Via het portiek wordt de gezamenlijke entree bereikt. Na de gezamenlijke entree volgt het trappenhuis waarmee het appartement op de derde etage te bereiken is.
De woonkamer en-suite is een aangename ruimte met veel lichtinval vanwege de hoge ligging en heeft aan de voorzijde een vrije doorkijk op de Lekstraat. De originele marmeren schouwen, de glas-in-lood deuren en paneeldeuren maken het geheel sfeervol. De woonkamer heeft aan de achterzijde toegang tot het balkon (ZW) en biedt een mooi vrij uitzicht over de Zuidas. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en geeft tevens toegang tot het balkon. De naastgelegen badkamer voorziet in een ligbad met douche en een wastafel. Het toilet is separaat gelegen op de gang. Verder beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers waarvan één toegang heeft tot het balkon.
Op dezelfde etage is de bergruimte met wasmachine aansluiting gesitueerd waar middels het gezamenlijke trappenhuis toegang tot is.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan de Waalstraat in stadsdeel De Pijp, Rivierenbuurt. De levendige, jonge en bruisende buurt Rivierenbuurt ligt op wandelafstand van het groene Amstelpark en Beatrixpark. Ook de Amstel, de Maasstraat en de Albert Cuypmarkt die 6 dagen in de week geopend is, liggen om de hoek. Zeer veel sfeerbepalende restaurants, cafés, koffiezaakjes en winkels liggen in de nabijheid en bieden een zeer divers aanbod.

Bereikbaarheid:
Het appartement is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Meerdere tramverbindingen zijn nabij, metrostation Europaplein ligt op slechts 10 minuten loopafstand en binnen enkele autominuten is de ring A10 te bereiken waardoor u binnen 20 minuten Schiphol bereikt. Parkeren kan met vergunning op straat.

Bijzonderheden:
– Appartement gesplitst in 2004;
– Jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 1.216,14 (jaarlijkse indexering) t/m 15-09-2056, eeuwigdurende erfpacht tijdig aangevraagd maar nog niet gepasseerd bij de notaris;
– Kleinschalige VvE met 5 leden;
– Woningbreed balkon op het zuid-westen;
– Voorzijde voorzien van dubbel glas;
– Niet-zelfbewoningsclausule, ouderdoms- en asbestclausule van toepassing;
– Oplevering per direct mogelijk.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Waalstraat 80III
Postcode
1079 EA

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
TV kabel
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €415.000

   Waverstraat 89-2

   1079 VJ AMSTERDAM
   1 badkamers
   52 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €650.000

   Kuipersstraat 199

   1073 ER AMSTERDAM
   1 badkamers
   76 m2 oppervlakte
   2 kamers
  • Appartement €750.000

   Eerste Amstelvlietpad 74

   1096 GB AMSTERDAM
   1 badkamers
   79 m2 oppervlakte
   3 kamers