Te koop

Welnastraat 9

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 260.000 28 m2 Ja

BESCHRIJVING

Een licht en strak afgewerkt instapklaar studio-appartement op de eerste verdieping met een Frans balkon met twee grote deuren. Ideaal voor Young Professionals en studerende kinderen. Gelegen in het populaire nieuwbouwcomplex ‘Villa Mokum’, dichtbij de Amstel en het Amstelstation. Het complex is opgeleverd in 2014 en gebouwd met hoogwaardige materialen en biedt gemak voor de bewoner. In 2016 is het complex winnaar geworden van de Amsterdamse Nieuwbouwprijs.

INDELING
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in het moderne appartementencomplex met een lift. Het appartement is netjes afgewerkt en voorzien van een open keuken en aparte badkamer, vloerverwarming, dubbel glas en een nette vloer. Bij binnenkomst in het appartement valt meteen de lengte op van de living die de studio ruimtelijk laat aanvoelen. De keuken is voorzien van een oven, inductie kookplaat, een koelkast met vriesvak en de wasmachine aansluiting. Tegenover de keuken zit de meterkast welke afgesloten is. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en het toilet. De woon/slaapkamer is vrij in te delen naar eigen smaak qua positionering. Ideaal zijn de shared dakterrassen waar buren elkaar kunnen treffen. De gemeenschappelijke fietsenberging is in de onderbouw gesitueerd met ruimte voor 2 fietsen behorende bij het appartement.

OMGEVING
Het Amstelkwartier is de laatste jaren enorm in opkomst. Een nieuwe wijk centraal gelegen en nabij de Rivierenbuurt en Oost met z’n vele hippe restaurants en bars. In het Amstelkwartier starten meer nieuwe horecagelegenheden hun deuren en de bruisende stadswijk is steeds meer van alle gemakken voorzien. De stadshaven maakt het woongenot nog groter. Bekende namen zoals George Marina, L’Osteria, tHuis aan de Amstel, Riva, Blooker en vele anderen zijn de plekken om samen te komen. De bereikbaarheid is optimaal met het Amstelstation en metrostation Spaklerweg op loopafstand, middels de afslag S111 is de Ring A10 is goed bereikbaar en met de fiets bereik je alle hotspots in de stad binnen no-time.

BIJZONDERHEDEN
– Wonen in het Amstelkwartier;
– Het appartement is voorzien van een nieuwe vloer en schilderwerk;
– Ca. 28 m²;
– Lift, video intercom, glasvezel aanwezig;
– De servicekosten voor de Vereniging van Eigenaren bedragen: € 52,92 per maand;
– Energielabel A;
– De gemakken en het comfort van nieuwere bouw;
– Stadsverwarming en een centrale voorziening voor warm water. Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming;
– Bouwjaar 2014 (Villa Mokum). Het appartementencomplex bestaat uit 400 studioappartementen;
– Niet zelf bewoningsclausule van toepassing, verkoper heeft het verkochte nooit zelf bewoond;
– De VvE wordt professioneel beheerd door MVGM. Er is een meerjarenonderhoudsplan voor de komende 14 jaar aanwezig waarvoor wordt gespaard. Er is een huismeester aanwezig;
– Erfpacht: de jaarlijkse canon bedraagt € 2.148,34 per jaar (fiscaal aftrekbaar) en het tijdvak loopt tot 30-09-2061. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing;
– Oplevering kan snel, het appartement is leeg.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Welnastraat 9
Postcode
1096 GJ

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Glasvezel kabel, Natuurlijke ventilatie
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €415.000

   Waverstraat 89-2

   1079 VJ AMSTERDAM
   1 badkamers
   52 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Woonhuis €3.850.000

   De Borcht 2

   1083 AC AMSTERDAM
   1 badkamers
   276 m2 oppervlakte
   6 kamers
  • Appartement €730.000

   Van Heenvlietlaan 291

   1083 DD AMSTERDAM
   2 badkamers
   108 m2 oppervlakte
   3 kamers