Verkocht

Wethouder Steinmetzstraat 37

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 425.000 89 m2 Ja

BESCHRIJVING

GOED ONDERHOUDEN, RUIME EENGEZINSWONING MET HEERLIJKE ACHTERTUIN IN EEN GROENE EN WATERRIJKE OMGEVING

Dit heerlijke woonhuis (88,6 m²) met drie slaapkamers en een prachtig glazen tuinhuis in de ruime achtertuin (circa 50 m²) ligt in een kindvriendelijke buurt omgeven door groen en water en je kunt er vrij parkeren. De Gaasperplas ligt om de hoek, hier kun je heerlijk wandelen, hardlopen, relaxen en zwemmen. Dankzij de nabijheid van verschillende uitvalswegen en metro- en bushaltes is de bereikbaarheid zeer goed en je kunt vrij parkeren voor de deur!

INDELING
Begane grond
Vanuit de voortuin heb je toegang tot de schuur (6,5 m²) en het woonhuis. Via de hal kom je in het lichte woongedeelte met de woonkamer, eetkamer en keuken met inbouw apparatuur. Aan de achterzijde zit een schuifpui met HR++ glas die toegang geeft tot de grote achtertuin. De tuin is een fantastische plek om met elkaar te genieten van de zon en helemaal tot rust te komen. Het tuinhuis zorgt ervoor dat je met alle weersomstandigheden en in alle seizoenen kunt genieten van je heerlijke tuin en de glazen wanden geven je echt het idee dat je buiten zit.
In de hal bevinden zich het separate toilet en de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers die ook geschikt zijn om te gebruiken als thuiskantoor of inloopkast. De kamers zijn allen erg ruim en de slaapkamer aan de voorzijde heeft een nisje waar een knusse werk- of studeerplek gecreëerd kan worden. De riante badkamer is voorzien van een douche, een badkamermeubel en een toilet.

LIGGING
De Wethouder Steinmetzstraat 37 heeft aan de voorzijde een speelveld en aan de achterzijde ligt wandel- en natuurgebied de Gaasperzoom. Het is goed bereikbaar daar het op korte afstand van de A9, A1, A2 en A10 ligt. Ook met het openbaar vervoer kun je er gemakkelijk komen; metrostation Gein, met directe verbindingen met NS stations Amsterdam Bijlmer en Centraal, en diverse bushaltes bevinden zich op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht aan het Wisseloordplein en het Reigersbos en ook Amsterdamse Poort en de Arena Boulevard liggen in de buurt. Tevens vind je in de directe omgeving verschillende scholen en kinderopvang.

BIJZONDERHEDEN
-Huur CV Intergas ketel €29,92 per maand
-Energielabel B
-Kindvriendelijke buurt
-Vrij parkeren
-Glazen tuinhuis in de achtertuin
-3 slaapkamers
-Erfpacht afgekocht tot 31 januari 2035, daarna een jaarlijkse canon van € 158,71
-Oplevering kan direct

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Wethouder Steinmetzstraat 37
Postcode
1107 BV

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
TV kabel, Schuifpui
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.    CONTACTPERSOON
    Tim
    020 3050560

    ONS AANBOD IN DE OMGEVING