Verkocht

Wijnsilostraat 175

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 768.000 145 m2 Ja

BESCHRIJVING

De oude wijnterminal op Cruquiuseiland, in Amsterdam Oost, is getransformeerd tot een unieke plek om te wonen. Het is een prachtig icoon aan de Entrepothaven met vijf stadswoningen met atelier in de Wijnsilostraat, drie silo-villa’s op het dak en appartementen op de verdiepingen. Het gebouw is reeds opgeleverd en het resultaat mag er zijn! De architect liet zich inspireren door het industriële en nautische verleden van deze plek. Het betonnen raster refereert aan de gestapelde containers die hier vroeger in de haven stonden. Vanaf de 2e verdieping zijn de rasters met bronskleurig geprofileerd aluminium ingevuld. Dit geeft het gebouw een stoer en chic karakter.

DE IDEALE COMBINATIE VAN WONEN EN WERKEN
De stadswoningen met atelier liggen aan de Wijnsilostraat. Deze fraaie straat richting het water is groen ingericht met een brede stoep. De stadswoningen bestaan uit 2 lagen en variëren in grootte van circa 130 tot 145 m². Standaard zijn de woningen afgebouwd met een grote atelierruimte en berging op de begane grond en een woonkamer, keuken en masterbedroom boven. Het balkon grenst aan de woonkamer. Van hieruit heb je een prachtig uitzicht op het water.

De hoge ramen op de begane grond zorgen voor een mooie lichtinval. Je kunt hier perfect een atelier, studio of kantoor aan huis creëren. Of deel jij de begane grond liever in met een living en leefkeuken? Ook dat is mogelijk. De ruimte is zelfs zo royaal dat je dan nog steeds een kantoor aan huis kunt houden. Op de verdieping kun je dan (aan het balkon) een luxe, tweede slaapkamer creëren met inloopkast en riante ensuite badkamer.

De koopsom van de stadswoningen is vanaf € 735.000,- v.o.n. Drie van de vijf woningen zijn reeds verkocht.

EIGEN KEUZES MAKEN
De stadswoningen met atelier zijn afgebouwd en direct beschikbaar. Je kunt dus al snel aan de slag om er jouw ideale huis van te maken! De makelaars kunnen je uitgebreid informeren over de afbouwmogelijkheden. Inspiratieplattegronden zijn door onze binnenhuisarchitect uitgewerkt en vind je op de website van Cruquius en bij de foto’s op Funda.

De erfpacht is afgekocht voor 50 jaar en bij de prijs inbegrepen. Het toilet, de badkamer en de keuken zijn voorzien van diverse aansluitingen, maar worden casco opgeleverd. Zo kun je nog volledig je eigen keuzes maken en de stijl en sfeer kiezen die bij je past.

Bij de v.o.n.-prijs is geen parkeerplaats inbegrepen. Wel is er een parkeerplaats voor je gereserveerd in de garage van Cruquius 1.3, dat is het naastgelegen gebouw aan de andere kant van de straat. Deze parkeerplaats kun je kopen, maar dat is niet verplicht.

STADSEILAND CRUQUIUS, AMSTERDAM OOST
Stadseiland Cruquius is een nieuwe wijk waar de rijke historie van het havengebied samensmelt met moderne luxe. De verbinding met het water voel je overal. Bootjes dobberen op het water en de stijlvolle witte gebouwen aan het water weerkaatsen de ondergaande zon. Op de brede kade langs het water slenteren mensen langs de oude spoorrails. In de zomer wordt hier regelmatig een picknick of wijntje genuttigd. Cruquiuseiland is een verborgen eiland in de stad waar je geniet van de karaktervolle mix van oud en nieuw. En dat op slechts tien minuten fietsen van het centrum van Amsterdam!

Wil jij een stadswoning bezichtigen?
Heb je vragen of wil je een stadswoning bezichtigen? Neem dan gerust contact op met een van de makelaars van Eefje Voogd Makelaardij of Sense Vastgoed.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Wijnsilostraat 175
Postcode
1019 VM

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €3.366

   Oostenburgermiddenstraat 106-122

   1018 LC AMSTERDAM
   1 badkamers
   156 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €875.000

   Cornelis Vermuydenstraat 19

   1018 RN AMSTERDAM
   1 badkamers
   111 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €2.200.000

   Prins Hendrikkade 162B

   1011 TB AMSTERDAM
   2 badkamers
   201 m2 oppervlakte
   4 kamers