Verkocht

Willem Kesstraat 7IV

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 725.000 111 m2 Ja

BESCHRIJVING

GOED BEMETEN APPARTEMENT MET LIFT EN BALKON OP HET ZUIDEN IN AMSTERDAM-ZUID

Dit royale appartement (110,5 m²) ligt op de vierde etage en is dankzij de grote ramen erg licht. De hoge ligging zorgt ervoor dat je vanaf het grootste van de twee balkons (5,5 m² en 1,8 m²) uitkijkt over de Zuidas. De Beethovenstraat met haar grote aanbod van kwaliteitswinkels, exclusieve delicatessenzaken en gezellige horeca ligt om de hoek, evenals het mooie Beatrixpark.

INDELING
Vanuit de hal kom je via openslaande deuren in de ruime woonkamer met balkon die vrijwel de gehele breedte van het pand beslaat, ongeveer 10,5m. Naast de woonkamer is een eetkamer gelegen die aan de andere kant aan de keuken met balkon grenst. De eetkamer en keuken kunnen worden samengevoegd om een grote woonkeuken te creëren.
Beide slaapkamers hebben veel natuurlijke lichtinval en net zoals in de rest van het appartement vind je ook hier ruime inbouwkasten. De kleinste van de twee kamers kan desgewenst ook worden ingericht als study of inloopkast.
De badkamer heeft een lichtkoepel in het dak, waardoor het ook in deze ruimte niet aan daglicht ontbreekt. Dit vertrek heeft veel potentie en kan geheel naar eigen smaak worden verbouwd en ingericht.
Dit appartement beschikt tevens over een separaat toilet, in de hal, en twee bergingen op de begane grond (10,4 m² en 4,9 m²).

LIGGING
Willem Kesstraat 7-IV ligt in de Prinses Irenebuurt, ten noorden van de Zuidas. Het Olympiaplein en de Stadionweg liggen op enkele fietsminuten afstand, hier vind je verschillende winkels en speciaalzaken, waaronder bakkerij Le Fournil, kaaswinkel l’Amuse en Marqt. Shoppen, borrelen en lekker eten doe je in de Beethovenstraat en op zaterdag fiets je naar het Stadionplein voor de delicatessenmarkt. In een paar minuten wandel je naar het Beatrixpark, waar je diverse fiets- en wandelroutes vindt, veel kunst en een prachtige kruidentuin. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het appartement goed te bereiken. Station Zuid is op 10 minuten loopafstand te bereiken en de trein brengt je binnen 7 minuten op Schiphol. Met het ov sta je binnen 20 minuten op Amsterdam Centraal en met de auto rijd je in enkele minuten de A10 op. Tram 5 stopt voor de deur en tram 24 stopt op de hoek van de Stadionweg/Beethovenstraat. Ideaal!

BIJZONDERHEDEN
-Kunststof kozijnen met dubbel glas
-Lift aanwezig
-Zonnescherm bij het grote balkon
-VvE professioneel beheerd door Ter Linden & Heijer
-Servicekosten €337,59 exclusief stookkosten
-Jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt €198,30 per jaar tot en met 31-08-2030, eeuwigdurende canon €1211,- per jaar. Akte is reeds gepasseerd bij de notaris
-Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing
-Oplevering in overleg

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Willem Kesstraat 7IV
Postcode
1077 KP

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
TV kabel, Buitenzonwering, Lift, Natuurlijke ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 539D

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   122 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €400.000

   Marathonweg 13-2

   1076 SX AMSTERDAM
   1 badkamers
   42 m2 oppervlakte
   2 kamers